Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Pokaż wyniki sondy: Czy przeniesc sie na nowy serwer
Tak 3 30.00%
Nie 7 70.00%
Głosujących: 10. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 16-06-2005, 16:53   #1
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny Przeniesc sie nie rpzeniesc..o to jest pytanie

Takwiec chcialbym poznac wasza opinie w dreczacej mnie sprawie. Mam chara na hiberni.. 54 elite knight z pacc. Jednak na tym serweze jest zbyt spokojnie..wojny sa bardzo zadko a jedyna odskocznia sa questy lub zabijanie pk z kumplami, jednak taka "sielanka" juz dawno mi sie znudzila. nie placze po dedzie, nie denerwoje sie wiem, ze to jest tylko gra i chcialbym moc wykozystac to co zdobylem a mianowicie walczac w jakiejs tam slusznej sprawie (own serwer plx). [nie piszczie jak zaczac wojne, bo to akurat wiem, ale nie dam rady ze 100+ lvelowcami]
2 sprawa jest to ze knight juz jakis czas temu mi sie znudzil doszczetnie...jak zreszta inne profesje i chcialem zalozyc postac na innym serweze, i tak tez zrobilem. gra na nim moj znajomy z roku, i w sumie to byl jedyny argument aby zaczac wszystko od nowa.., ale z powodu studiow nie mam czasu juz na dluga gre, i prawdopodobnie nie osiagne juz tam nic, wiec moje pytanie brzmi :
Czy przeniesli byscie sie z postaci na hibernie na inna postac, ktora zaczynac trzeba od nowa, wiedzac, ze nie bedzie mozna przylozyc sie do gry po wakacjach, i glownym powodem jest to ze gra tam real znajomy, zostawiajac za soba 54 elite 26 master i 28 royal jakie posiadam na hibernie.

PS. nie wiem czy uda mi sie zrobic sonde, bo to bedzie moja pierwsza
PS2. jak masz zamiar pisac cos glupiego nie pisz.
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-06-2005, 17:04   #2
kszychu13
Użytkownik Forum

kszychu13's Avatar

Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Aktywny gracz
Imię: Gandalf ~~
Profesja: Druid
Świat: ~~
Poziom: ~~
kszychu13 ma numer GG 2928312
Domyślny hmmm

mi by bylo troche zal tych postaci ale jesli ci sie nudza to moze poczekaj na nowy serv sam wspomniales ze masz pacc na tym acc wiec niewidze przeciwnosci aha zlezy jeszcze czy chesz grac naprawde intnsywnie czy tak rekreacyje chodzi mi o "plecy"jesli tam gdzie masz tego najta masz plecy a na nowym swiecie nie i jesli chesz grac intensywie to zawsze pomoc moze ci sie przydac zawsze mozesz sobie zalatwic wtyki bedac drutem ale przeciez na nowym swiecie nie ma h lv najtow i nie ma takeigo zapotrzebowania na uhy a pozatym ty moze byc tym h lv jak juz masz sie przenosic to rob palka lub sorka wybor nalezy do ciebie
stary 16-06-2005, 17:14   #3
Deaf Scream
Użytkownik Forum

Deaf Scream's Avatar

Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flaxizo
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 20
Skille: xx/xx
Poziom mag.: ~
Deaf Scream ma numer GG 1975803
Domyślny

pisalem ze w gre wchodzi jeden serwer na ktorym gra moj znajomy z roku (na studiach) . [moze nie doslownie ale chyba bylo to "uwzglednione" ] wiec na nowy serw czekac nie bede, tylko sie przeniose na berylie..ale nie wiem czy to zrobic.
A co do intensywnosci gry..w ciagu calego tego roku akademickiego gralem tylko w wekendy, kiedy jezdizlem do domu, bo neta w akademiku mam, ale nie nadaje sie do gry (lagi non stop) z powodu przeciazenia sieci wewnetrznej przez nieustanne sciaganie filmow itp. takwiec intensywnie moglbym grac tylko w wakacje, a pozniej znowu dluuga przerwa, lub tylko robienie runek na weekendy lub trening.. tylko takie mam opcje jak jestem w akademiku.

Ale chodzi o to ze to jest jedna z niewielu osob, ktore znam z reala, tzn na hibernie znam jedna osobe, ktora juz od roku prawie tam nie gra, wiec glownym pytaniem bedzie czy przeniesc sie na serwer tam gdzie gra osoba znana mi z reala. Jednak jest duze prawdopodobienistwo, ze moge przestac grac, bo ile razy mozna zaczynac od nowa:>, ale druga strona medalu bedzie taka ze zycie na nowym serweze nie bedzie takie monotonne, nigdy nie bedzie wiadomo kidy zaczna sie jakies bojki, a zwlaszcza za zabicie glupigo 20 lv nie beda cie scigac 100+ lv jak ma to czasami miejsce na hiberni..tzn mialo bo wiekszosc hlv polakow odeszlo i jest teraz juz wiekszy spokoj (nie broni juz sie nobow)
Deaf Scream jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania