|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2005
|
![]() Zaczne od tego, że jeśli jestem ślepy to prosze jak najszybciej usunąć ten temat, żeby mnie nie kompromitowac
![]() A więc nie spotkałem się na tym forum z tematem, w którym można by było zapytać lub stwierdzić jakaś drobną rzecz dot. tibi. Ja naprzykład dopiero zaczynam w nią grać, więc logiczne, że nawet teraz mam do was stos pytań(drobnych) na które przydałoby się żeby ktoś mi odpowiedział. Jednak nie mam zamiaru zakładać za każdym razem nowego tematu z prostego powodu forum to nie śmietnik. Dlatego apeluje do moderatorów o założenie specjalnego działu, w którym mógłbym zapytac się o jakaś pierdołe. ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() a poradniki od czego masz? wlasnie do znalezienia odpowiedzi na takie pytania...
tutaj panuje ogolna moda na tepienie 'nabijania postow', wiec taki dzial nie zostanie wprowadzony na pewno, juz widze te komentarze w stylu 'do dupy, wszyscy beda nabijac posty' majace wlasnie na celu nabicie sobie posta... ![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Moim zdaniem takie coś jest potrzebne aby podpowiedzieć Newbie (nie myl z n00b) rzeczy na których się nei znają.
@gtyk Poradników za dużo nie ma a taki temat Przydałby się aby uzyskać szybką odpowiedz. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 06 2005
|
![]() No ale poradniki... tez nie o to chodzi, a po za tym nawet ja "newbie"
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() pewnie ze jest malo, po cholere dawac tysiace poradnikow mowiacych o tym samym? tibia nie jest tak trudna gra zeby robic do niej miliony poradnikow, mowiacych krok po kroku co trzeba robic... przyjemnosc z tej gry polega na poznawaniu jej, a nie na czytaniu idiotycznych tutoriali mowiacych krok po kroku co trzeba robic... no ale fakt, niektorzy musza miec stos poradnikow jak uruchomic klienta... wiem ze przesadzam ale na serio tak to wyglada...
co jest takiego trudnego w klikaniu w kilku okienkach i pisaniu kilku podstawowych zwrotow< nawet nie trzeba znac angielskiego, bo mowa w ktorej porozumiewamy sie z npc angielska jest chyba tylko z nazwy...>
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Istnieje coś takiego jak "FAQ" oraz przycisk "SZUKAJ".
|
![]() |