|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2005
|
![]() Zamówiłem pacca kartą visa 20 godzin temu =] , pacc jeszcze nie doszedl, ale
dostałem takiego maila: Dear Customer, Your order for "Tibia Premium Account for 3 months (90 days)" (order number *******) has been received and is being verified by our team. Your order will most likely be processed within the next 4 hours, but in no case will it take more than 24 hours. In order to avoid multiple charges to your credit card, please do not resubmit your order. Mogłby ktos mi to przetlumaczyc ?? : ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
Twoje zamówienie za "Płatne Konto w Tibii na 3 miesiące (90 dni)" (numer zamówienia *******) zostało dostarczone i jest teraz przez nas weryfikowane. Twoje zamówienie zostanie przetworzone w ciągu najlbiższych 4 godzin, ale w żadnym wypadku nie zabierze to więcej niż 24 godziny. Aby unkinąć pobrania wielokrotnych kosztów z Twojej karty, proszę nie ponawiać zamówienia.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 17-06-2005 o 14:01. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2005
|
![]() Dzieka :* ( 10 znakow )
|
![]() |