![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
![]() www.tomekf.miodowa.pl/hunt.rec
Oto poradnik/filmik jak JA trenuje paladynem skille... Narazie część pierwsza. Niedlugo ukaza sie inne. Prosze o komentarze i wypowiedzienie sie o czym zapomnialem co roibie dobrze a co zle... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
Lokacja: Skierniewice
![]() |
![]() sciagam zaraz dam edit
@edit Dlamnie to tylko fillm gdzie expic pallem na low lev a nie trening..... (Pozatym kto chodzi na trolle z lukiem N/c) Ostatnio edytowany przez Adraka tius - 07-03-2005 o 17:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Hyh, ja nie oglądałem i nie mam zamiaru, ale napisze commenta.
Nie wiem czy jest jakis sens robienia filmu o treningu palla i ogłaszania go na forum. Każdy sobie trenuje jak mu wygodniej i raczej nie potrzebuje instrukcji podnoszenia spearów (ale to tylko moje zdanie). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Śrem
![]() |
![]() to ma byc skilowanie ?
![]() ![]() zycze powodzienia w "skilowaniu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Home, sweet home ;]
![]() |
![]() Cytuj:
Po kiego grzyba ma cię potwór trafiac ![]() 18:36 Vatras Paladyn: widzicie to czy nie? <- Kolega ducha wywoływał czy co ?:> Topic: Eno ql iść na evul Trolle z 6 spear`ami, łukiem i 11 (jedenastoma) strzałami...
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Czyliu sie nie podobało... aaa nie moge z monkiem bo to Non-pvp ale z lukiem to juz mowilemw filmie - jakmby ghula zlurowali....
Edit- 11 strzaly - przecie logiczne ze mam exevo con... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() hmmm ... No powiedzmy ... Ja mam skille 68/52 i dla mnie wygodniej jest isc sobie na cycki i bic ze spirow z full dev ... moze sie ktos ze mna zgodzi? Po co komus luk ... jeszce na trollach? Na takim treningu watpie zeby chociaz 1 % mi wszedl
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() No topomysl ty masz o wiele wiecej zycia, capa i i o wiele lepszego shielda.
Na 12 levie z 6 spearami skilami 40/30 nie mo0ge isc na cyce. To pytanie do was. na czym powinienem trenic? roty? czy juz dwarfy roznie ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Kołobrzeg
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W domu
![]() ![]() |
![]() Co z tego ze non pvp, monka chyba zaatakowac mozna.
EDIT: Jesli nie mozna to sory, nie gralem nigdy na non pvp wiec nie wiem, ale wydaje mi sie ze summon jest traktowany jak potwor a nie jak czlowiek, jesli sie myle to sory. Ostatnio edytowany przez YAYUUU - 08-03-2005 o 04:07. Powód: po prostu cos dopisze :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() Wiem dokitu jest non pvp ale ja nie jestem jescze dosiwadczonym graczem...
Dopierjak na nonie bede mial z 30lev to na pvp se przejde... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 03 2005
|
![]() Fajne miejsce i wogole mam pala w Venore przyjde tam!!
Ale po co kumu podrdnik pladyna???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Batory !!
Stan: Na emeryturze
Imię: Sarandini
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() trzeba byc - ze tak powiem
![]() ![]() film bez sensu -- nic ciekawego ! Prosze bez takich FILMOWW !!!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Lokacja: Batory !!
Stan: Na emeryturze
Imię: Sarandini
Świat: Aldora
Poziom: 60
Poziom mag.: 6
|
![]() ogladam wszystko co jest na forum
![]() a danie filmu 12lvl jak skiluje (okrutnie dlugo ![]() a nie potrzebuje od razu z demon huntow ! (ten film byl bez sensu !) ![]() ![]() ![]() ale nie wazne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2005
|
![]() Moze nie bede nawiazywał do filmu, wedlug mnie bardziej ciekawsze bylo pytanie gdzie on ma trenic? Kilka osob go z***alo ze nOObowato robi ale nikt nie zaproponował jakies fajnego miejsca
![]() Moje propozycje: - gdyby zrobil troche wiekszy shield to moze isc na slime na ghostland, zastawic sie tak zeby tylko 2 go biły i jak zabije jednego zaraz ma klona drugiego <tylko uwazac zeby maina nie zabic ![]() - na dwarfach kapiato palkiem (one maja za malo HP - ze spearow za duzy DMG) - cycki : calkiem calkiem tylko troche pozniej, za cianiek skille ![]() ma ktos inne propozycje ? Bo jak tak se pomysle to n non pvp nie ma gdzie skillowac pallem ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Gniezno
Imię: Ryoke
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 100
Skille: 92/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Inne dobre miejsce do treningu palkiem na niskim lvl to folda. Duzo tam rotów i mino wiec mozna tam spokojnie skilowac ze sperami na full def(na non pvp nie bedzie tam pk co jest duzym plusem bo na normalnych swiatach to troche tam niebezpiecznie bywa). Takze kolo Thais jest dobre miejsce z rotami.
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Nice Idea ![]()
![]() |