|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veldoor
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 150
Skille: 25 / 18
Poziom mag.: 81
![]() |
![]() a tu qrwa film mialem owneda ale i tak wygralismy
![]() http://rapidshare.de/files/2014026/omfqrwag.rec.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2005
Lokacja: Nowogard
![]() |
![]() Troszke malo ciekawy filmik niby mieliscie bic swe, a waliliscie wszystkich kogo spotkaliscie nawet jednego polaka zaatakowaliscie i jeszcze te lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() omg przez takich jak wy Polacu uważani są za najwięszych noobów -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
|
![]() zobaczylem ten lvl.... i zadnego zorganizowania n/c
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2005
|
![]() Lol, typowe nooby, zabili polaka za missclicka... Zrobiłem ostatnio badania na Harmonii, lałem trolle w takim bardzo widocznym miejscu... Z dwudziestu czterech osób napotkałem jedynastu polaków... 9 zabiło moje trolle nie słuchając mnie, dwóch zostawiło mi... Reszta to zagraniczni (brazylia, anglia itd.) tylko jeden z nich zabił moje trolle
![]() Film do kitu |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
![]() A Ja spalam sie....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Polacy nie na kazdym servie rzadza na morganie anglicy hakneli polaka ktory mial najwyzszy lvl i teraz anglicy i szwedzi rzadza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() mozesz dac filmik w czyms innym, np na www.tibicams.com bo na rapidshare mi wyskakuje :
You have requested 29972 KB in one hour. If you request a file and get a download-link, your download-counter is increased immediately. This is neccessary in order to give you completely anonymous download-links without strong restrictions. We protect your privacy. In order to finance this webspace, downloads are limited for free-users. This file exceeds your download-limit. Please wait one hour. Or maybe you want to get a PREMIUM-Account, too? NO subscription! Instant access! i nie moge sciągnąc filmu |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() baaaardzo n00bowski film, pare uhmakerow prubuje popekowac.
Najbardziej sie dziwie deadowi, miales 4 sekundy miedzy 1 a 2 sd jak mozna sie nie uhnac w 4 sek. ![]() P.S niezla wspolpraca -,- pare osob walilo reszta chyba z nudow
Never forgetting, never forgiving, Never take part, of the dead nor the living. Swinging your sword, ignoring your pain, Slaying the victims, with nothing to gain. The sound of a warcry, far away from home, Last man standing, all alone. Kills for the honor of Poland and Zabrze Dies for the Glory of the already dead (\_/) (O.o) <---<< (> <) To jest krooliczek. Pier***e kroolika, skoncze jego panowanie nad światem tą oto strzałą http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=56005 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() fajny film.
![]() polacy górą ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() @UP polacy sux.Na kazdym fildie widzie bande kretynow co to udaja HERO!!
i leca na swe.Z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie warto zaczynac ze swe jak sei ma w gildi polakow (idiotow).Przejawy tego ze polacy nie umieja sie zorganizowac mozna zauwazyc nawet grajac w counter-strika |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 209
![]() |
![]() Kurde zabiłbym Cie ale masz 11 lvl (12??) Nawet niechce mi sie Ciebie szukać :-)
Nawet nie warto umieszczac takiego filmiku na forum ;> I jescze jaki tytuł Galana War (hahah) Gdyby jeszcze jakis ciekawy loot był ![]() Gdybym Cie kiedys napotkał to napewno zabije ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Imię: Freekozid
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 20
Poziom mag.: 25
|
![]() Z tych komentarzy wywnioskowałem że nie warto filmu oglądać. Dlatego nie polacy a szwedzi są górą bo sie trzymają razem i dedna kogos za miss clika.
Oby tego jak naj mniej |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gandalf ~~
Profesja: Druid
Świat: ~~
Poziom: ~~
![]() |
![]() nie tolerancja to nie choroba ona rodzi sie w głowie.
topic ciekawe co by zrobili jakby przyszedl dajmy na to 50 lv szwed tylko 8-15 lv potrafia zabic mysla ze sa swietni... n/c
Rasta Roots Reggae ^^ Ostatnio edytowany przez kszychu13 - 18-06-2005 o 15:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Film jest beznadziejny. Kilku kretynów na 20<lvlach leje pojedynczych ludzi z ~12 lvlami -.-'. Poprostu można się załamać jak się ogląda takich debili. Oczywiście nie obeszło się bez ogólnotibijskiego znaku noobostwa-Polskich barw narodowych. Żałosne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() HAHAHAHA tak głupie że aż śmieszne
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() A wg. mnie fajny filmik xD
Offtop~ Mops~, ten hit w Twoim avatarze byl wykonany na uhmakerze mojego kolegi, niezly ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() omg to jest poprostu żałosne
![]() poprostu NOOBY tamten 30knight by was wszsytkich roz****l a wy chciwliscie bic 37 HUAHUAHAUAHAUHAUAHUAHUA NOOOBS NOOOBS NOOOBS NOOOBS NOOOBS NOOOBS NOOOBS NOOOBS NOOOBS NOOOBS NOOOBS NOOOBS NOOOBS NOOOBS |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() Niestety niekturzy dajom przyklad, ze Polacy to nOOby, chociaz tak nie jest..
|
![]() |
![]() |