|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Według mnie głupi pomysł
Codziennie tysiące takich tematów jest kasowanych w dziale Inne... I nierozumiem, po co ktoś miał by opowiadać o swoich przygodach ^.- ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
![]() Ja tylko zasugerowalem
|
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() A my mamy prawo się nie zgodzić.
Równie dobrze możesz napisać swoją przygodę w dziale Mainland, Tajemnice Rookgaardu, czy Inne.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() W dziale Inne mozesz opisac swoja przygode słownie, natomiast w Zdjecia mozesz pokazac nam ss'y ze swojej przygody, w dziale Filmy mozesz zamiescic filmy z TibiCAM ze swojej przygody. Cos wiecej?
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2005
Lokacja: Komórka pod schodami do nieba
Stan: Na Emeryturze
Imię: Krzeslaw on Berylia
Profesja: Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() już lepiej zrobić dział "problemy techniczne", bo co raz więcej takich tematów się pokazuje...