|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: Oblivion
Stan: Początkujący
Imię: Aluve
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 12
Skille: 41/40
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Moim skromnym zdaniem na waszej stronie brakuje takiej tabelki jak na tibia.com , która pokazuje aktualny stan graczy na każdym serwerze. Strona tibia.com zbyt długo się otwiera a nie chce mi się tyle czekać.
PS A tak wogule to tamta strona od jakiegoś czasu niechce mi się otworzyć. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() eeeee gostek może napisz jeszcze "Klon Tibia.gery.pl" a w temacie "A może by tak zklonowac Tibia.gery.pl " ... heh gostek podajesz wszystko co było na gery ... A JA TEJ GERY NIENAWIDZE !!!!!!!! i jeszcze napiszesz może "dorabianie przez płatne forum" ... ??? heh. i tak każdy wie ile osób na serwie jest (tak w zaaokrągleniu) np. 12:00 - 15:00 = 700
15:00 - 24:00 =899 Sorka za tą krytyke ale mam dzisiaj zły dzień i problemy rodzinne ...(a po jakiego grzyba ja wam to mówie ?!) |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ale gery sklonowało to z tibi.com więc nie był by to klon tibii gery. W tibi gery wzystko jest na tibii pl czyli uważasz, że tibia pl jest klonem tibi gery?
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Nieeee....ja uważam że on chce zrobić z tibia.pl
------>tibia.gery P.S. Tibia gery znów darmowa jest ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Temat wałkowany kilka razy. Tabelka zwolni stronę, więc nie ma sensu jej umieszczać.