|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.Otóż chciałem chciałem włączyć kalkulator na Tibia.pl i się okazało,że plik ma "zerowy" rozmiar.Tak się dzieje przy wszystkich rubrykach.Nic nie można ściągnąc,obejrzeć,zobaczyć itp.Działa tylko Forum.
Prosiłbym o wytłumaczenie dla czego tak się dzieje i czy to tylko u mnie. Z góry dzięki za pomoc.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() u mnie to samo, podejrzewam ze moze byc to spowodowane brakiem miejsca na servie
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Gratz spostrzegawczości... Czy mi się zdaje, czy był już taki temat? -.-
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2004
![]() |
![]() u mnie tez tak jest. a przy okzaji mam pytanko (zeby nie zasmicac forum nowymi tematami) gdzie moge kupic blank rune? wiem ze w sklepie magicznym ale gdzie to jest? bo oczywisciwe mapki nie dzialaja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nikt ważny
|
![]() UP:
zawsze mozesz jakiegoś scorca/druida spytać Topic: tak się czasami dzieje, jak matkus obrazi technicznych, wtedy oni robią kilka manewrów i cos się dzieje z bazą danych (prawdopodobnie wyciągają twardziela) a tak na serio to coś pobocznego ![]() Niedłgo będzie all ok
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |