![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Ameryka
![]() |
![]() Jestem nowy na tym forums, ale stary na Tibii.pl xD, i chcialem zebyscie mogli obejzyc moj filmik jesli macie nic do robienia. W tibii sie nazywam Dragon Hunter of Harmonia (to ja w filmie). Sa 2 pliki z filmami, i 1 plik (notatnik) w kturym opisalem kto gral w filmach, kto nagrywal, i jak sie wszystko stalo.
![]() ![]() ![]() 1 Film) Jesli chcecie zobaczyc jak noobek zostaje zabity niechcaca pszez Rotwormy (bo nie mial zadnej broni, zadnych run, zadnej many, i malo zycia) to obejzyjcie sobie ten filmik. ![]() 2 Film) Jesli chcecie zobaczyc sobie jak zabity noobek planuje sie rozprawic z tymi Rotwormami noto obejzyjcie sobie ten filmik. ![]() 3 TibiCAM) Jesli nie masz Tibia CAM, not sciagnij sobie z tad ![]() "You are dead!" Rotworm Revenge http://rapidshare.de/files/2469175/TibiCAM*****.html Ostatnio edytowany przez Lowca Smokow - 18-06-2005 o 21:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Obóz Anty-Noobowy
![]() |
![]() Z przyjemnością obejrze te filmiki, jak znajde czas, kolego.
![]() ![]()
Right here, right now enter here, bjacz! ~~>(-*-)<~~ -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~- I wanna run away! Never say goodbye! I wanna know the truth! Instead of wondering why! I wanna know the answers! No more lies! I wanna shut the door! And open up my mind ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Susz
Imię: Growling Corpse
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Psycho Maniacs
Świat: Eternia
|
![]() edit: sry, zle spojrzalem
nastepny edit: czlowieku, naucz sie pisac, a poza tym to troche podejrzane... nie zebym wszedzie weszyl spiski ale jakos nie mam do ciebie zaufania ;] Ostatnio edytowany przez Gromnjir - 18-06-2005 o 23:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Dzisiaj dołaczył i od razu filmy spakowane w *****a wrzuca.Może te pliki sa czyste ale ja wolę nie sprawdzać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Powtorze poraz kolejny: pliki z rozszerzeniem ZIP sa na forum podejrzane, bardziej tolerujemy rozszerzenie REC;], twoja data dolaczenia do forum tez nienajlepsza, nie sciagam!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 4x
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 5
|
![]() Hahaha znowu sie zaczyna maraton tych ktorych wiedza na temat kompow ogranicza sie do wlaczenia/wylaczenia tibii i odpalenia filmu, otoz tlumacze wam noobki, ze sam plik ***** was nie zje... kazde takie archiwum mozna zobaczyc 'od srodka' i sprawdzic co w nim jest, nawet jezeli jest ***** i go rozpakujecie nic wam nie zrobi dopuki go nie uruchomicie... a w tych rarach jest plik tekstowy i film. Wiem, ze pisze to po raz 10 i po raz 10 na marne i wiekszosc z was i tak tego nie zrozumie i nadal bedzie bala sie wszystkiego co nie jest w .rec, dziwi mnie tylko jedno, ze na wiekszosci fotek umieszczanych na tym forum widac rozne programy typu 'macro' na swiatlo itp... i tego sie jakos nikt nie boi, ale przed plikami ***** wiekszosc sie trzesie... Za niedlugo bedziecie sie bali sciagnac update tibii bo przeciez w *****!
Ostatnio edytowany przez phoneix - 19-06-2005 o 01:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() Cytuj:
Nowa postać z pacc przez tibia.pl(bicie guardów i blokowanie smoków może się znudzić)! Teraz mam sorca. Mam 9 pkt karnych za za długi podpis(Wcześniej),ale chciałbym przypomnieć,że: Uzytkownik nie ma za długigo podpisu- Użytkownik w sosób obszerny afiszuje swoją osobę |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 4x
Skille: 7x/7x
Poziom mag.: 5
|
![]() Link
Specialnie dla ciebie link z tymi archiwami na moim kompie... aha i nie boj sie .png to format plikow graficznych xD re - Ryba, mozna dac odrazu w .rec ale koles zamiescil jeszcze jakis plik tekstowy ( chociaz nie wiem w sumie poco ). Ostatnio edytowany przez phoneix - 19-06-2005 o 02:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ok, z rehostowalem 2 filmiki, tym razem bez ***** (nadal nie wiem czemu nie ufaja ludzie jak jakis plik jest ***** >.<). Oto one:
1) http://rapidshare.de/files/2479975/Y..._Dead.rec.html 2) http://rapidshare.de/files/2480010/R...venge.rec.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() No i? Podobal sie filmik tym kturzy //którzy// ogladali go?
Ostatnio edytowany przez p.l - 20-06-2005 o 06:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Obóz Anty-Noobowy
![]() |
![]() Filmy zostały sprawdzone przeze mnie w 100% i nie ma powodu do obaw.
Kolega pisze tak dlatego, że mieszka w ameryce i używa tam języka Angielskiego i Polski troche zanika. ![]() Zaufajcie waszemu Detectorowi. Nie wykrywam noobowosci w Lowcy Smoków. ![]()
Right here, right now enter here, bjacz! ~~>(-*-)<~~ -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~- I wanna run away! Never say goodbye! I wanna know the truth! Instead of wondering why! I wanna know the answers! No more lies! I wanna shut the door! And open up my mind ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |