|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() A wiec mam pewien problem. Jak gram w tibie to po prawej stronie moge sobie otworzyc bardzo malo plecakow! Wiem ze trzeba przestawic rozdzielnosc ale jak to zrobic? Wchodze w options i kombinuje ale co bym nie robil to zostaje tak samo jak jest!
|
![]() |
#2 |
Redaktor
Data dołączenia: 16 04 2005
Lokacja: Knurów
|
![]() Klikasz na pulpicie prawym myszy i "Właściwości". Przechodzisz do zakładaki "Ustawienia" i tam jest opcja "Rozdzielczość ekranu", jeśli chcesz więcej bp'ków móc otwierać to ustaw 1280x720
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Caly ekran jest zle ustawiony.
Niektorych iknow wtedy nie widac, czyli ekran po prostu jest w polowie niewidoczny.
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli możesz otworzyć tylko 2~ plecaki to zamknij okienko: Skills,Battle i/lub Very Important Person (VIP).Wtedy będziesz mógł otworzyć więcej plecaków.
Aha,dla Twojej wiadomości - można pomniejszyć wyświetlanie rzeczy w plecaku do 4 -.- a Ty pewnie masz otwarty na maxa.
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Posluchaj, nie jestem noobem gram w tibie od 2 lat, wiem ze mozna do 4 zmniejszyc, ale o to chodzi ze mam nowego kompa, i mi ta rozdzielnosc sie pieprzy!
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a z tym ze mialem lepiej wytlumaczyc to chodzi o to:
![]() Tam gdzie jest czarne to juz koniec minotora, i tak jest po obu stronach! Czyli ze obraz z mintora jest uciety! A gdy juz sobie to ustawie przyciskami na monitorze to gdy wlaczam tibie panel gdzie sa bp itp, ma 1 cm. i obraz jest bardzo maly! :s Ps. Cochodzilo mi o to ze nie jestem noobem bo on myslal ze ja nie wiem ze mozna zmniejszyc bp, a to jest noobostwo -.- I tak wogole to tak, ile sie gra w tibie ma wplyw na to czy sie jest noobem czy nie, bo im wiecej sie gra tym lepszy sie robisz -.- Wiem takie zeczy co to jest VIP i ze sie zamyka te okiena.
Czy zrobie comeback? Nie zrobie raczej... ale na forum bede ^^. Old time fake roxior. Ostatnio edytowany przez Baradax - 20-06-2005 o 15:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Posłuchaj mnie: Przedewszystkim to ROZDZIELCZOŚĆ a nie ROZDZIELNOŚĆ =.="
Pewnie masz złe sterowniki albo coś,spróbuj pogrzebać w ustawieniach -.-
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po drugie: ja osobiscie bym radzil w tibi ustawic taka rozdzielczosc jaka jest ustawiona w panelu sterowania Po trzecie: wg. mnie najlepiej jest grac na normalnym ekranie a nie full Ostatnio edytowany przez Raul - 20-06-2005 o 18:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() sluchaj moze powinienes poprostu rozciagnac obraz na caly ekran monitora i wycentrowac go? Bo wydaje mi sie ze jest przesuniety...co ty na to?
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czy ja juz nie mowilem ze rozciagalem, bylo wszystko dobrze a tibia wtedy wygladala takos, jakos... lyso?
Z tym juz sobie poradzilem, ale teraz mam inny problem! Nie wiem dlaczego ale moja postac po zmienieniu rodzielosci strasznie wolno chodzi! Wydaje mi sie ze 10 levele chodza jak 50 i moja postac ktora ma 29 lvl ledwo dogania level 11 ale jej to zajmuje duzo czasu!
Czy zrobie comeback? Nie zrobie raczej... ale na forum bede ^^. Old time fake roxior. Ostatnio edytowany przez Baradax - 20-06-2005 o 16:48. |
![]() |
![]() |