|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lubaczów
![]() |
![]() yO!
![]() Bede tu dawał z mojego życia.. narazie kilka huntów, pozniej bedzie troche nudnych adv ![]() Temat bedzie aktualizowany (tak mi sie przynajmniej zdaje) ![]() Na początek kilka gsków: Ładne kombo? ![]() ![]() Tutaj jakis tam hit z hmm.. (nie moj ![]() ![]() A tutaj juz moje 100+ ![]() Raczej niekorzystny podział exp dla mnie ![]() ![]() Hmmm.. ![]() ![]() Kolejne, ale juz słabsze kombo.. ![]() ![]() Dalej jakies tam 100+ ![]() ![]() A to juz tak na koniec gsów.. ![]() No to koniec Giant Spiderami.. teraz troszke dragow, jutro albo jeszcze dzisiaj powinny byc jeszcze Dragon Lordy. Dead? ![]() ![]() Jakis tam w miare normalny hit.. ![]() 100+ ![]() Kolejne 100+ (wiem ze nuda ![]() ![]() No i exp.. ![]() O.. jeszcze znalazłem pierwszy milion exp ![]() ![]() Narazie tyle.. pozniej jeszcze dam jakies hunty i bedzie troche adv.. jezeli bedziecie komentowac to topic sie rozwinie i bedzie wiecej ss'ów. Cya. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Troszke nudnawe ale fajne.... Mam nadzieje że etmat się rozgrzeje ;D
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Thx
![]() narazie bedzie troche nudno.. ale jak dojda sski z dlów itp.. to moze bedzie lepiej.. ![]() Koment plx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Rzeszów
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Harmonia
|
![]() Koczownik postaraj sie dac jakies akcje a nie same hity w draga
![]()
23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: starsza do mnie wylaczaj kompa 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: a ja "jeszcze jedno takie slowo a shackuje ci rodzine" 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: popatrzyla na mnie jak na idiote i poszla;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Krakow!!:D
![]() |
![]() powiem tak "ss nie sa zle"
a teraz z innej beczki "masz slaby mlvl :/ i slabe skille :/ (teraz dostane 10k postow "n00bie paladynowi nie potrzebne skille" papa z deszczowego krakowa ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() hmm... slabe skile? nie wiem o co ci chodzi.. barkuje mi 8% do 74 dist na 42 lvlu.. i wydaje mi sie ze skile mam dobre.. przypominam ze jest to swiat non-pvp
![]() Ostatnio edytowany przez k0cz0wnik - 11-06-2005 o 17:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Skille ma dobre, "chopaku". Nie wiem na jakim serwerze grasz, ale powiem ci tak - Harmonia jest serwerem non-pvp i skille trenować to jest męczarnia, bo nim ci skill 70 wskoczy, to ty cały level nabijesz. Na non-pvp skille u paladyna to nie taka łatwa sprawa. Każdemu radzę wytrenić 70 na non-pvp a później to olać, bo strata czasu. Przy zwykłym expieniu skill szybciej wskakuje, niż przy szukaniu potworków i powolne wybijanie ich. Sam grałem palem na non-pvp więc wiem i dodatkowo teraz się to sprawdza na Smoczej Strzale, który jest moim qmplem w RL - mało - kuzynem.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Bełchatów
Imię: Lord Paladinek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Poziom: 148
Skille: 104/64
Poziom mag.: 22
|
![]() Fajnie zdjątka, z niecierpliwością czekam na te z dl'ków
![]() Tak przy okazji, ja też gram na Harmoni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 06 2005
|
![]() loot chyba niedopisal
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 06 2005
|
![]() No ladnie ladnie ;]
More plX ;] P.S tez gram na HARMONI ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() n/c do czegos to
![]()
23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: starsza do mnie wylaczaj kompa 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: a ja "jeszcze jedno takie slowo a shackuje ci rodzine" 23:53 [CHAR]Renuzoken[/CHAR] [84]: popatrzyla na mnie jak na idiote i poszla;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() yO!
![]() Mam nadzieje ze nie przynudze dajac te ss'y, mowilem ze beda to dl'e to daje... ![]() Pierwszy DL: ![]() Tutaj ladne kombo ![]() ![]() Nic ciekawego... ![]() Kolejny DL: ![]() ... ![]() Ładny Hit Blokera ![]() ![]() Jedne z normalniejszych Hitow ![]() Nuda.. ![]() Slabsze juz kombo.. ![]() No i wreszcie... Lvl ![]() ![]() Koment PLx |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() A wiec Gratz dla Funmana........... Nie no zartuje dla was Tez I przedewszystkim
GZ LvL i tak Cie dogonie na nowym serwerze a przynajmniej w skilach ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Misio Bobo
Wiesz.. swiat pvp to jest rozniaca i w skilach moze i dogonisz.. jezeli bedziesz wytrwaly.. a z tym u ciebie trudniej ![]() @Topic Komment PLX ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Widze ze nikt nie komepntuje .... pewnie nudne.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Spox ss'ki XD
A tak z innej beczki, to moze mi ktos napisac, czy takie drzwi ze zlota 'klamra' (chodzi o bramke lvlowa) mozna otwierac po przejsciu na druga stone??
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie wiem o co ci dokladnie chodzi... ale z tego co mi sie wydaje to nie
![]() A tak po za tym to co tak malo komentow? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() To ci się źle wydaje, bo bramkę levelową normalnie można otwierać z obu stron - bo w końcu jak byś wrócił np. z Dwarf Quest? U boba cieżko z wytrwałością, u ciebie z myśleniem
![]()