|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2008
Lokacja: Łódź
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Premia
|
![]() Komentarze do zdjęć z tematu: http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=1936316
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() No moze byc fajne, chociaz nie wiem czy ludzia polaczkom bedzie chcialo sie oderwac od expa
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Wpisy bloga: 2
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Tak jak napisałem w temacie, myślę że się nie przyjmie. Lepiej zrobić tak, aby osoba która odgadnie gdzie fota została zrobiona, wkleja kolejną.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2008
Stan: Zbanowany
Świat: Premia
|
![]() Właśnie o to chodzi, żeby stanąć dokładnie w tym samym miejscu. Np. moge powiedzieć że jest to Banuta. Tyle, że tam jest sporo floorów - i różnych miejsc-tak jak mówiłem trzeba zamieścić 2 zdjęcia-takie samo jak poprzednika i nowe (swoje). mogę jedynie podpowiedzieć, że jest to miejsce gdzie expi sporo osób, w pobliżu Liberty Bay. To wszystko, zresztą po statuetkach widać co nieco
![]() Prosiłbym, o niepisanie w temacie ze zdjęciami - gdyż jak dziś ludzie wrócą ze szkoły/pracy to expiac w tym miejcu spokojnie je odgadną - a dawanie innego miejsca do odnalezienia przez innych jest ciekawym pomysłem - gdyż można zdac sie tylko na znajomość mapy innych graczy, i dawać coraz trudniejsze miejsca.
I wanted to be just like you So perfect, so untouchable Now you want me, to be with you Someone who used to have it all by Hoobastank Ostatnio edytowany przez suryoymobb - 03-03-2008 o 10:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: dębno->Boh Rox
Świat: Unitera/Galana
Poziom: ---
![]() |
![]() dobry pomysl poszedlbym tam ale nie mam pacca;>>
gl dla poszukiwaczy <peace> ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Czy mi się wydaje,czy to jest screen z jakieś starej tibii? : P
GRUPA TEA TIME REKRUTUJE ; ) OTWARTA DLA WSZYSTKICH FANÓW SPANIAŁEGO NAPARU POSIADAJĄCEGO PONAD DWA TYSIĄCE LAT TRADYCJI. http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126 Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła? http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841- Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |