|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Niedlugo bede mial Pacca i chce sie spytac, jak jest na Premii?
Czy kazdy ma tam spawn dla siebie (rano jest ok 100 osob!)? Czy duzo jest PK (proporcjonalnie do innych servow)? Ponoc runy sa drogie. A co z innymi przedmiotami, tez sa drogie? I czy wiecej ludzi expi w miejscach dla pacc, czy dla facc?
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Moje przemyslenia do Premii:
-PACCa kupuja ludzie ktorzy naprawde lubia Tibie wiec na Premii raczej nie spotkasz zbyt wielu NOOBOW -Nie ma zbyt wielu ludzi wiec nie bedzie za wielu ludzi w expowiskach, dodatkowo masz do wyboru FACC i PACC exp -Rzeczy sa drogie bo jak jest 200 ludzi na krzyz to... ![]() -PK raczej zbyt duzo nie bedzie bo jakby PKowali za duzo to jeszcze by im PACCa CIPy wziely ![]()
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() 1. Drogo
2. Małe lewele 3. Mało n00bów ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 01 2004
Lokacja: Ostróda
![]() ![]() |
![]() w sumie to tez sie przez pewien czas zastanawialem nad premia, ale zobaczymy jakto wyjdzie na nowym swiecie, jak lipa to na premie ;]
a z tego co widze to coraz wiecej ludzi zaczyna grac na premii i moze byc nawet ciekawie... pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Buuuuu
|
![]() Fakty znane mi o Premi:
1. Niesamowicie, straszliwie, okropnie wolne spawny (szybkosc spawnu zalerzy od ilosci ludzi online). 2. Podobno tez mieli jakas tam wojne o Edron kiedys i jakis tam power abuse (nie wiem jak obecnie). 3. Miejsca dla FAC podobno swieca pustkami - moze byc niebezpiecznie (full spawny). 4. Jako ze praktycznie nie ma MC/macro wiec runy prawie niemozliwe do kupienia, a te co sa to po bardzo wygorowanych cenach.
![]() |
#6 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() dzisiaj stworzylem postac na premii . i sam nie wiem czy nie "wyleczy" mnie z nowego serwa . jest to naprawde wspanialy serwer, goraco zachecam . wiec od razu skoryguje (lub potwierdze ) tutaj kilka poprzednich wypowiedzi :
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() a teraz kilka moich wlasnych spostrzezen : 1. malo PK, n00bow, zero thiefow . m.in dlatego ze gra tam ~50% GMow i counsellorow ( drugie 50% to Antica ;P ) 2. Wszyscy wszystkim pomagaja, nie kradna , wrecz przeciwnie, co chwila mozesz dostac jakis prezent w postaci free stuffu ![]() 3. mozna sobie spokojnie poexpowac, raczej nie ma obawy ze ktos wepchnie ci sie na hunt Moze dodam kilka spostrzezen kiedy dluzej pogram , POLECAM! |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wynioslem sie z isary na premie i jestem bardzo zadowolony. Sprzet jest bardzo tani (warhammer 1,5k, FS 6-8 k) runy kosztuja mniej wiecej tak samo, UH-2,5k, HMM-okolo 1k. Ludze sa bardzo mili, Mało PK i innych plag, a jak juz sie jakis pojawi to za chwile go zdziesionują. Osmiele sie nawet powiedziec ze jest tam namiastka RPG, nie to co na tej zakichanej isarze. Tam ludzie graja dla przyjemnosci, nie dla cyferek.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() I przez takich jak wy C.I.P. owie tworzą majątki.
Jeszcze bardziej zachęcajcie graczy z FACC. Ile za to dostajecie?? A tak w ogóle to w takim razie Premia jest dziwną anomalią ponieważ: mało ludzi=mało przedmiotów/runów=drogie ceny. A jak jest naprawdę?? mało ludzi= średnio rzeczy = tanie ceny hmmm. Czy to aby nie jest zastanawiające?? Poza tym na premii tak mało gra osób, ponieważ zanim kupili PACCa to miali postacie na innych serwach i nie chcą sie z nimi rozstawać- inaczej byłoby pełno ludzi na Premii, choć oczywiście i tak mnie w stosunku do światów dla wszystkich @ Gimli To był tzw. żart. a ty to na serio, ale to wychwaanie mimo wy\szystko to ejst reklama- może nie specjalna, ale reklama ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
btw. magus msg me in game plx ![]() naprawde, nie wiem czy bedzie mi sie chcialo wynosic na nowy serw, na ten wyscig po cyferki - lvl, skille, gp . Bardzo mozliwe ze jednak zostane na Premii ![]() ------ Po ~2 tygodniach grania na Premii na 97%( ![]() Marred gogogo on premia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm Tam jest wojna o ile wiem i jak wpadl bys w ogien krzyzowy...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Gimli i jak dalej uważasz? Dalej wolisz premie? Bo ja za 4 dni kupuje sobie paca i nie wiem czy dalej grać na hiberni, bo narobiłeś mi apetytu tą premią
![]() I jeśli to taki wspaniały serwer czemu gra na nim tak mało graczy? Bo wątpie by pozostali gracze tibii to były nooby.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
![]() ![]() |
![]() Premia piękna kraina oaza spokoju i high lvl.
![]() Noobów się nie uraczy tutaj , a jeśli ktoś pk to już chyba tylko z nudów... Pełna kulturka i jako w miare doświadczony gracz <skromny jestem> mogę powiedzieć że serwer jest stworzony dla graczy , którzy mają łeb na karku i nie biegają przed bandą DT <kochana Isarka:****> i krzyczą Poland rox.... ![]()
![]() |
#15 | |
eX Moderator
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Zalozylem se postac na Premii. Na razie siedze na rooku, bo nie gram zbyt wiele ta postacia. Serwer mi sie podoba, spawn jest ladny, n00bow rzeczywiscie malo. Klopot jest z itemami, ktore chce sie kupic. Trzeba szukac rook masterow, ktorzy na szczescie sa wszedzie. I dziko wyglada, gdy 90% ludzi ma stroje dla pacc
![]()
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2004
|
![]() Powiem cośik od siebie:
Itemy taniutkie, runy tak samo, jak na większości serverów. Tak jak Yava powiedział, oaza spokoju... można na środku miasta stanąć i afk przez cały dzień, jestem pewien, że nic sie nie stanie...(pomijając kick po 15 minutach ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nikt ważny
|
![]() Hmm
powiem tak premia to fajna alternatywa dla ludzi którzy nie lubiątłoku, czyli dla wszystkich ale dostępna tylko dla pacc co z resztą każdy wie. Ja mam małą postać na premii ( 7lvl na roku) ale nie chce mi się na niej grać bo kumpli tam nie mam.. nie wielu polaków tam chyba gra :/ ale gdyby moja postać z Secury została przeniesiona na Premiie to nie był oby chyba aż tak źle... polak zawsze polaka znajdzie a trzech to juz tłum czasami ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |