|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Mozna trenowac - na potworkach!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja paladyna trenowałem biorąc full def i atakując trole. I tak doszło mi sam nie zauważyłem do 34 dista. Potem trenwałem z ludzmi, ale można jeszcze kupić sobie monka do treningu, ale dla mnie to strata kasy
![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
|
![]() Cytuj:
Czytanie ze zrozumieniem - jak mawiaja modki :rolleyes: @topic Jedyne sluszne rozwiazanie to zmieniac potworki na coraz lepsze wraz ze wzrostem skilli i levelu. Mozna zaczac od trolli, poprzez jakies tam roty i orci warriory, skonczywszy na cyklopach. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Mici'Slayer
Profesja: Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
|
![]() No cuż skilluj na potworach !! Przeciesz jak sam wspomniałeś jest to świat PvP więc znajdujesz sobie jakieś ciekawe ustronne miejsce gdzie mało typa chodzi i do roboty (proponuje dwarfy, roty, ww itp.) no to tyle .
---- We suck more ! And that's guaranteed.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Lokacja: Włocławek
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal Society
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 32
![]() |
![]() Jeśli mas niższy distance to faktycznie możesz trenowac na rotwormach albo na minosach, ale problem tworzy się wtedy gdy na przykład ma już dystance 60-65 a shielding 45-50, bo wtedy wszystkie słabsze potworki padają szybko, cyce są jeszcze troszeczkę za mocne. Dlatego gram na Lunarze
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Help wez potwora i w niego wal ze spearow
---------------------------------------------------------- edit By Magus: Ale odkrywcze......Moze dodaj cos od siebie a nie po innych powtarzasz....nieladnie.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
|
![]() Ja jestem knightem i niemam problemu z treningiem.
A ci radze chodzić na dwarfy i rotwormy i zabijać ich jak najwięcej i jak najwolniej a jakby co to możesz porozmawiać, Funekib Knight 67/66 Secura |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Dzięki Wszystkim za odpowiedzi jest mi dużo łatwiej
![]() THX All. |
![]() |
![]() |