|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
|
![]() dostałem list od cip softa cytuje "<nick> venore
#This message was generated automatically# Welcome! Our beta version of anti account sharing system pointed your account as an account which may be shared. We suppose our system might be right, but at the moment we are testing it, so if you do not agree with this type http://tibia-soft.***.net in your web browser and log in twice, so we can check your IP address. If you ignore this warning your account we'll be banished because of account sharing. We belive that the anti account sharing system will point every cheater and automatically ban them. We want players to respect Tibia Rules. Best Regards, CIPSOFT" i czy jest jakis sposub aby sparwdzic wiarygodnosc tej informacji albo wy mi powiedzcie czy to strona ejs toficjalna strona Plz Ostatnio edytowany przez Dabek - 24-06-2005 o 14:48. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2005
|
![]() Olej ten list to zwykła próba wyłudzenia pasów
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() @up: zgadzam się. To wiadomość od zwykłych "pseudo-hackerów".
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2005
|
![]() hehe następna kopia strony tibia.comz próbą wyłudzenia pasów
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Dziura nieopodal Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Adamrosz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 42
Poziom mag.: 55
|
![]() Powinieneś wyciąć ten link prowadzący do tej strony, podawanie linków do takich stron jest zakazane
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() Poprostu chcą abyś weszedł na ich strone, a tam będzie albo keylogger albo poprostu trzeba bedzie wpisać pasy. Nie wierz w to! CIP soft non stop powtarza, że nie wysyła listów do graczy. Gdyby serio coś chcieli to zagadał by do Ciebie GM na prv, a nie wysyłał Ci list. Ja sam dostałem już mase takich listów. Zaczynając na "fri ityns" kończąc na "You have ostrzeżenie". Ignorujcie tego typu listy!!! To kłamstwo....
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: W niebieskim krześle przed monitorem
|
![]() Daj taką wiadomośc prawdziwym Cip Softom dadzą tamtemu bana a strone zablokują...
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() @Up
Tamtemu?? Czyli?? Moze... Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Krzyżak
|
![]() Mam nadzieję, że nie wszedłeś na ta stronke, bo to jak już mówili moi przedmówcy to próba wyłudzenia passów... Ja osobiście pełno takich dostawałem...
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja tam mam inny sposób na tego typu list. CIPSoft nigdy nie pisze "BEST Regards", tylko zawsze, w każdym newsie "KING Regards". Zastanawiam sie czy tacy hackerzy czytają to forum. Jeśli tak, to można się spodziewać, że w listach już będzie King Regards, a nie Best
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Nie wierz. Zwykła lamerska strona służąca do wyłudzenia passwordów. Nie wchodź na nią. Gdyby było podejrzenie o account sharing to albo dostalbyś bana
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() No, good, to już powtórzyliśmy 10 razy tekst, że to pesudo hakerska stronka lamerska.
Dawajcie jeszcze 15, by było ładne 25. co wy na to?! Ludzie, prosze, nie powtarzajcie się ciągle! Awww!