|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
![]() |
![]() Mam mały problem. Wczoraj ściągnełam najnowszą wersje tibii (komp miał formata); p Po wejściu była taka dziwna grafa, plansza gry jest mała, a chat na dole 'duży'. Próbowałam zmieniać rozdzielczość ale to nic nie dawało. I co teraz?< : P Plz pomózcie
P.S. Srry jeśli pomyliłam działy ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Weź opcje, grafike, zaawansowane opcje i ustaw 1 i 3 pozycje. Weź ok i zmniejsz myszką okno z czatem
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Wrocław- West Coast
Imię: BURNIASTY
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: wstydze się podać
Świat: Selena
Poziom: 102
![]() |
![]() Wedlug mnie wystarczy tylko zmniejszyc to myszka...
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No i znów problem, pierwsza opcja 'Show Light Effects' jest zablokowana i nie da się jej włączyć. Jest jakiś sposób żeby to zmienić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() hm z tym light efect jeśli masz prtoblem z kropkami na ekranie to na full screen kumpel mi mówił, że nie ma tego pokazanego na obrazie..ale jeśli masz full screen. Bo on też ma tą opcjęzablokowaną i na początku nażekał na kropki..ale mu pomogłem ;P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak...właśnie chodzi o te 'kropki', jest jakiś sposób żeby je usunać? Przed formatem było wszystko dobrze, a teraz kit ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() To jest spodowane tym że twoja karta graficzna została źle zainstalowana (nieobsługuje światła), chyba najlepiej jest jąprzeinstalować ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
|
![]() je 1x też miałem problem z kropkami na ekranie to wyinstalowalem tibie i jeszcze raz zainstalowałem i nic to wziąłem taki mały niebieski przycisk na kompie przycisnąłem a pod nim napis restart
![]() ![]() |
![]() |
![]() |