|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
![]() www.tomekf.miodowa.pl/hole.jpg
Jesli to u gury nie dziala to: www.tomekf.smars.pl/hole.jpg +mapka gdzie to ejst - www.tomekf.smars.pl/mapa.jpg Mianowicie ide kolo venore, chce poexpic, a tu widze jakies wejscie (tzreba uzyc machety, przejsc przez mst, uzyc chovela. I moje pytanie. Jakie potwory tam sa? Czy duzo osób tam expi?? Ostatnio edytowany przez vatrastf - 26-06-2005 o 12:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Wicheer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Green League
Świat: Furora
Poziom: 85
Skille: 89/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Ta dziura to poprostu, krótki podziemny tunel do miejsca, gdzie nic prawie niema prócz trawy i wody
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Nie mam PACC
![]() |
![]() Podejrzewam że temat zostanie zamknięty z prędkością światła... więc zajrzyj na http://www.tibia.pl/map.php?map=respawn Expi tam średnio mało osób,bo w zasadzie są tam tylko swamp trolle i inny syf.(ale uwaga na Ghoula,jest w takim małym pomieszczeniu)
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Wicheer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Green League
Świat: Furora
Poziom: 85
Skille: 89/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Pomyliłeś dziure. To niejest dziura od jaskini ze swamp trollami tylko to jest dziura do tego co wcześniej napisałem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 03 2005
|
![]() Eh bylem tam, zarezykowalem i wszedlem. Myslalem ze tam beda roty i mozna sobie potrenic bo nikt jej nie zna ale eh neistety snakey (zapoisonowaly mnie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |