|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2005
|
![]() Witam !
Na kazdym kroku spotykam sie z tekstami, ktore traktuja o tym, ze w danum panstwie jest kilku znanych h lvl'i, i ze fajnie, a nawet bardzo fajnie tam maja z tego powodu. Nie wiem jakie Wy Polacy macie zdanie o sobie miedzy soba, ale chcialem uswiadomic Wam fakt, ze Polak jak kazdy inny grac potrafi, i to bardzo dobrze. Konkretny przyklad ? Nie ma sprawy ! http://www.tibia.com/community/?subt...=Undead+Slayer Takze wiecie, mozecie byc dumni, ze jestescie Polakami ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() tylko po co to? jest spis polskich h leveli-.-
#3 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Heh, duzo jest Polakow h lvli, to ze Polacy rowniez potrafia grac w tibie to nic nowego, przeciez nie tylko szwedzi potrafia grac xD, nie wiem po co ten temat, ale jesli po to, ze mam byc dumny iz jestem Polakiem i ze Polacy tez potrafia grac to nic nowego
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Polacy to większość n00bów i na to nie ma bata, ale w reprezentantach innych krajów też jest coś z n00ba tak jak w każdym. Jeden większy drugi mniejszy. Tak to jest.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() tak? to zobacz to
http://www.tibia.com/community/?subt...ame=Seromontis to tesh jest polak, najwzyszy lvl z polski |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() nawet setka 200-lvlowych polaków nie wynagrodzą nieskończonej rzeszy noobów polaczków ...
|
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Przecież jest temat Spis Polskich 100 lvl +.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |