|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Stan: Na Emeryturze
Świat: Dan00bia
|
![]() Tak jak w temacie, mógłby mi ktoś powiedzieć co moge spotkać w Minotaur Pyramid (tej na północ od Darashia). Ile poziomów, jakie potwory na jakim poziomie? Bo chce tam się wybrać, ale boje się zmasowanego ostrzału Archerów lub Magów
![]() ps. zaznaczam że tematu o tej piramidzie nie było, chyba że ktoś jakos dziwnie go nazwal ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
|
![]() tym sorcem nie dasz rady ;] chyba ze duzo uhow i to nie jest piramida =) [chyba] na ladzie sa same minosy ale troche ich tam jest poziomy wyzej (2) tez same mino a juz pod ziemia na -1 masz 2 mino guardy i chyba 4 mino i sa jeszcze bodajze 3 poziomy w dol (na ostatnim quest
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
|
![]() eeee będziesz miał mały problem
![]() ![]() No ale juz powiem co tam jest ![]() powierzchnia-minosy same 1-minosy i chyba 2 mino guardy 2-mino guardy i archery 3-mino magi,archery i guardy 4-chyba mumia tyle ci wystarczy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2005
|
![]() z tego co wiem to na samym dole mumia jest z minoskami (maybe ;/ )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
|
![]() [quote=Kret master]tym sorcem nie dasz rady ;] chyba ze duzo uhow
A ja właśnie takim sorcem tam expiłem. Miałem 1 bp uh i 5+bp gfb. Jesli się troszke uważa i nie szarżuje to bez problemu moż na na -2 zejść. A jeśli sie ma do tego niewidke (ja nie miałem ![]() ![]() Z tymi gfb i uhami zrobiłem tam prawie 2 lvl. Tylko trzeba umiejętnie lurować sobie potworki ![]() Pozdrawiam, Łukasz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Na najniższym (-4) poziomie są bodajże 4 pokoje: w jednym 4-5 mino magów, w drugim chyba 3 archery + 1 mino mag + 2-3 guardy, w trzecim parę guardów, a w czwartym mumia. W każdym razie jest dość ciężko, trzeba uważać i iść tylko bez lagów. W sumie przy dużym ryzyku śmierci i dużej straty run leczniczych (mino mage widzi niewidzialnych i to nie jest przyjemne) wyprawa dla takiego maga na lev 18 wydaje mi się nieopłacalna.
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Według mnie warto tam pójść choćby dlatego, ze bedziesz miał niezapomniane przeżycia.
![]() P.S. to mój pierwszy post ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Wczoraj pisałem to w innym temacie ;]. Jest dokładnie tak jak Raynold napisal, nie opłaca ci się schodzić na dół. Chyba że do -2 poziomu na niewidce.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Wicheer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Green League
Świat: Furora
Poziom: 85
Skille: 89/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja tam szedłem na questa na 16lvlu knightem z 14 palkiem (ahh te początki serwa
![]() ![]() ![]() ![]() Jednak ogólnie to to niejest jakieś super miejsce do expienia. Ostatnio edytowany przez Wicher - 30-06-2005 o 10:39. |
![]() |
![]() |