|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() Nowy fejk by my. Mam nadzieje że bedzie lepszy niż porzednik. Miłego oglądania.Jeszcze jedno jeden odcinek fejka to jeden dzień życia bohaterów
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz lepjej?? Ostatnio edytowany przez R4z0r - 04-01-2006 o 16:14. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Średnie...Ale zapowaida się świetnie...Mógłbyś na statku zrobić rozlaną wode
![]() EDIT: Teraz zauważyłem że beczki i skrzynie są porozrzucane , ale musiałem sie przyjrzeć :/ Ostatnio edytowany przez Danuneko - 03-01-2006 o 10:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Hmm, nawet mi sie podoba, oprocz ssa na krorym jest list na jego kolanach, wyglada jakby byly przedziurawione. Ten statek to nic nie wskazuje na to ze sie rozbije. Brzeg= Tak jak mowil Danuneko ;=)
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fejk nawet nawet ale jest błąd(niedociągnięcie)Nie zciemniłeś prawego górnego paska piachu.Muahahahahahhah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 01 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Eggzorcysta
Profesja: Druid
Gildia: Ice Fenix
Świat: Calmera
Poziom: 33
Skille: 20/22
Poziom mag.: 37
|
![]() nawet niezle, tlyko dobrze powiedzial ten gosc co pierwsyz dal edita czy drugi
![]() ![]() Ale takto to jest ocena 4+ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Sandomierz
Stan: Na emeryturze
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Mi się podoba. Następne części muszą się ukazać !!! Rób szybko i dalej
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
|
![]() Cóż tu ując
![]() Pomysł 9/10 Wykonanie 4+/10 ![]() Mogłeś zrobić według mnie jak woda się wlewa na statek lub takie inne ![]() Fabuła gry wciąga i daje pytanie "co będzie dalej". Ale niestety wykonanie nie jest do końca dobre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() hmmmm.....Fabuła podobna do przygod Robinsona Cruzoe(aktualnie zablokowany temat)Ogółem-wsztrzymam sie z oceną
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2006
|
![]() Jeżeli chodzi o sam fake to ładny... Są błędy np. podłoga w statku (w ss`ie z rozrzuconymi beczkami) jest krzywa, a ortografia mnie powala xD Ogólnie wypowiedzi w stylu "zenada nie rob dalej fejkow!", albo "za***isty fake! rob dalej!" mnie dobijają...Jak będzie chciał, to będzie robił fake`i, bo to wolny człowiek i może zamieszczać to na forum, a jak bedziemy mu mówili co robi źle to mu to wyjdzie na dobre bo przecież "uczymy się na błędach"... no to tyle...
![]() oczywiście już w wyobraźni widze teksty w stylu "nie wymądrzaj się!" ![]() Pozdro dla wszystkich!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() Ta podloga pęka(nie wiem jak sie to pisze
![]() ![]()
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Owszem, dobrze widziales. Jezu, czlowieku, nie filozofuj! ''Rob wiecej plx'' Moze nas jeszcze do wiezienia za to wrzuca, bo mu rozkazywalismy? Bosh... -.- W kazdym dobrym fejku sa wypowiedziu ''rob wiecej, za***iste'', ale to chyba nie znaczy ''ROB WIECEJ DEBILU, WIEM GDZIE MIESZKASZ, BLA BLA BLA''. Twoja wypowiedz byla zalosna. No comment. @Up A ja wiedzialem ze chodzi o to ze ona peka! ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2006
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |