|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
![]() |
![]() Witam wszystich
Chciałbym rozwiązać 2 dylematy ?( 1)Niewiem czy na nowym serwie zrobić sobie pierw palka czy sorca ?( mogli byście mi doradzić?? 2)Mam zamiar kupić sobie PACCa ![]() I niewiem czy zrobić sobie palka i sorca na tych samych passach czy palki na 1 i sorca na 2??? Która postać mniej potrzebuje PACCa ?( A dlatego na oddzielnych passach bo czasem chciałbym sobie zostawić sorka AFK ![]() I grać na MC ![]() Wiem że to jest nie legalne ale chce zrobić to na własną odpowiedzialność ![]() Prosiłbym o pomoc w wyborach ![]() WIELKIE THX Z GÓRY!!!!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Nowy serw:
Palkiem bedziesz szybko chodzil na GSy, DSy itp. wiec cena K-setow, G-shieldow bedzie szalenie wysoka i bedziesz mogl szybko zarobic, a sam pall nie potrzebuje dobrego eq, wiec nie wywalasz duzo kasy (tylko trzeba zbierac na BoHy, pewnie po 200 k beda szly :/ ) Sorciem bedziesz w przyszlosci silniejszy ![]() Co do pacca. Pall potrzebuje pacca, bo: - Teoretycznie najczesciej umiera (maly lag i dead, chodzenie bez tarczy, chodzenie na silne potwory na niskich lvlach) - Utani Hur niezbedne. Sorc potrzebuje bo: - Bedzie silniejszy od palla bedzie musial chodzic na silniejsze potwory - Ma wiecej przydatnych czarow - Strasznie szybka regeneracja MP
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() Pierwsze co bym ci polecil to jednak rozwijanie jednej postaci
lepiej jedna a dobra, jesli chodzi ci o robienie run jedna postacia a druga grac to jest nie ekonomiczne w podobnym czasie zdazysz raczej zarobic ta kase i dodatkowo rozwinac troszke postac, ale rob jak chcesz powodzenia |
![]() |
![]() |