|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() więc tak jestem palkiem 20 lvl 58/48.
niewiedzialem gdzie expic więc niektóry muwili mi żebym poszedł na dwarfy soldiery(raz poszedłem poexpiłem hwile nagle żuciło się na mnie z 6 i ded) a niektóży żebym poszedł na cycki ![]() tylko mam taki problem ja znam dwa expowiska cycków: cycki na poludnie od thais kolo 1 cycek na 15min~ Mount Sternum kolo 2 cycki na 10min~ więc do jakiego wniosku dochodzimy: ZUPEŁNA STRATA CZASU!! więc prosil bym żeby ktoś powiedzial mi o jakims fajnym expowisq cyck€w dla palla, no hyba żeby ktoś mi poradzil wogule jakieś inne potwory !!Sry za moje błędy ortograficzne JESTEM DYSORTOGRAFEM!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Bartoszyce
|
![]() heh...nie wiem na jakim serverze grasz, bo u mnie są na poludnie od thais 5-8 cycow...tylko idz dalej, nie stawaj przy guardzie....potem masz ich "hotel" tam schodzisz i tez masz.... pozniej idziesz na polnoc i masz caly "labirynt" a w nim tez kilka cyckow
![]() milego expienia EDIT: co do dwarfow to idziesz do kazzo i chodzisz po dwoch pierwszych poziomach...tam masz tylko dwarfy i d soldiery...czasami zdarzy sie jeden guard jak zle skrecisz ![]() Ostatnio edytowany przez zimne_piwo - 04-07-2005 o 17:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: ***owo
![]() |
![]() Najlpesze expowiska cyckow to cyklopolis (4 pacc ofcourse), ale cyco-mountain
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Tarnów
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Antica
Poziom: 36
Skille: 67/66
Poziom mag.: 5
|
![]() To jakie ty masz skille? Chociaż lepiej nie mów.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 80+
|
![]() przed wejściem do thais od strony kazo niema szans na expienie jest zbyt mało cycków.Ale za thais od strony fibuły jest dużo cyclopów,mino guardów i minosów
według mnie jest to dobre expowisko dla knigtów i palów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Heh...
Tez gram Palladynem i czesto chodze na cycki i soldki i niewiem jak tam mogles dednac :> powiem Ci jak ja robie ^^ ![]() ![]() ![]() |
![]() |