|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: From Dark Forest
![]() |
![]() Napoczątek chciałbym powiedzieć że ruszam z nowymi recenzjami a to 1 z nich.
W tym odcinku chciałbym pokazać wspaniałom gre Ragnarok Online . A więc do pracy. Gra jest bardzo miła ma świetną grafe i jest rozbudowana. Np: oto lista profesij : napoczątku jest sie novicem i po osiągnieci 10 job lvla przechodzi sie na jedną z "firist class" : ![]() Swordsman , magician , archer ,merchant , theif , acolita po osiągnięciu 40 joba przechodzimy na 2-1nd class: ![]() Knight,Wizzard,hunter,blacksmith,assasin,priest lub na 2-1class: ![]() Crusader,Sage,Bard,Dancer(ka),alchemist,rogue,monk (bard i dancer są odsłonami archera ) to byłoby na tyle w 1wszej jak się podoba to zrobie 2gą w której będą screny 3nd class i inne więcej na temat ro na stronie http://iro.ragnarokonline.com/game/jobswordman.asp mam nadzieje że się spodobało ^^ Ostatnio edytowany przez Arco - 25-06-2005 o 09:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fajna ta gra,jeszcze jej nie ściągnąłem, ale zapowiada się fajnie, chyba bede acolitą.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Wspaniałą, na początku. Jeżeli następne mają być aż tak długie to daruj sobię :S Weź jakąś gazete i zobacz jak wygląda recenzja :/
A gra jest nudna jak flaki z olejem grałem 3-4 dni i już mi się znudziła :|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up jak gra sie 4dni to napewno jest nudna -.- jak sie niezrobi 2nd class to przyznam jest nudna ale jak już masz 2nd to gra jest poprostu cudowna ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() Gra mi się podoba mam 35 lvl i job lvl 24. Jestem archerem
![]() P.S Co robi Peco-Peco? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Daj jakas fajna recenzje/poradnik bo podoba mi sie gierka
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2005
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Kolega w to gra
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @all up jak się ciesze ^^
2 część poradnika w przygotowaniu dam zapowiedz że będą ss'y ![]() @edit acha jedna żecz chcecie główniej ss'y klas ... ? Ostatnio edytowany przez Arco - 25-06-2005 o 12:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Lokacja: Łódź
|
![]() Ja bym jeszcze polecił Avalon + Excalibur.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2004
|
![]() ja w nią grałem, lecz zaczęły mnie nękać problemy ze spritami, i niestety straciłem 98 lvl wizarda, z max job level, 99 assasiana tez max job level, 76 paladyna też z max job level. Jak już wspomniałem o tym problemie, to może ktoś wie skąd mogę ściągnąć sprity (dodatkowe przebrania charów) bo przez proxy z korei mi się nie udawało, ani updatów do sakry bądź ragnaroka, dało się te pliki robić ręcznie wordem (kopiowało się inny plik wyglądu postaci który był już dostępny i zmieniało się jego nazwę na tej której jeszcze nie było). Lecz gdy nowy update przyszedł, ugrzęzłem i nie mogłem ściągnąć updatu z głównego serwera w korei, znajdywałem te patchy na ftpach, lecz były niepełne. Więc ściągłem nową wersje ragnaroka (700mb), i ZNOWU spritów nie miałem, a stare skasowałem podczas nagrywania nowej wersji. Szukałem ich ale bez skutku, nigdzie nie dało się ściągnąć patcha na ten błąd.
Jak by ktoś znał miejsce, skąd można ściągnąć te sprity, byłbym bardzo wdzięczny gdyby je podał na forum. A jak by ktoś nie wiedział, o jakie pliki chodzi to od razu mówię, że znajdowały się w folderze "ó," który znajdował się chyba w folderze data/Sprites.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
nie wiem o co ci dokładniej chodzi ale, na moim servku nie potrzeba dodatkowych sprite ale na 3nd można przejść luzzem;ale i tak chciałbym jak zobaczyć jak mój sniper wyglądałby w stroju snipa a nie hunta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2004
|
![]() Cytuj:
podczas gry, gdy jakakolwiek postać w innym wyglądzie niż podstawowym (można zmieniać strój i jego kolor u npc, na każdym serwie ten npc może mieć inną nazwe) podejdzie do mojego pola widzenia to wyskakuje błąd, że nie znaleziono jakiegoś tam pliku (sprita) i jest podana jego nazwa (znaki, cyferki, hieroglify). No i po tym błędzie gra się zamyka. Tak jak wcześniej napisałem, naprawiałem to kopjowaniem i zmienianiem nazw plików na te znaki w wordzie, lecz było to męczące i po ponownym zainstalowaniu ragnaroka nie chciało mi się znowu ich robić.
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() www.ro.prv.pl - strona o Ragnaroku ...
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Whitestok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 23
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() skąd sciągnąć Rangaroka?
sciągałem z głównej strony 3 razy! (wersja nie dzielona) i poźniej w czasie instalacji wyskakiwał błąd, że cos sie zle sciągnęło... są inne serwery z prawidłowo chodzącą grą?
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
próbowałeś z drt?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() @up
Huh to nie jest już DRT (Damy Rade Team) teraz to jest KDR (Komurka Da Rade) ( ![]() ![]() ![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
![]() |
![]() Tam przy downloadzie wersji online pisze, że to jest darmowe tylko przez 15 dni. I co dalej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Piotrków Trybunalski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nagrix
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 49
Skille: 75/62
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() Byłem na stronie serwera KDR czy tam DRT i wchodze do działu download tam kieruje Cię na forum a na forum jest link do ściągnięcia gry ... - nie działający, czy ktoś wie skąd wziąść klienta na ten serwer ?