|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Lokacja: Stormwind
![]() ![]() |
![]() tak w najgorszym w padku (LOL? kasacja konta or postaci XD) jesli ktos zareportuje to tak. Oj nieladnie cheatowac =/=
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2005
|
![]() hehe. Wszystkim mowie ze mam laptopa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Czytałeś regulamin Tibii przy rejestracji kont(a)? Nie? To przeczytaj go jeszcze raz, a jak nie umiesz wystarczająco dobrze englisha to na tibia.pl jest po naszemu
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, dostaje się za MC bana, ale widać że ludzie na to leją bo ciągle pełno widze takich co jadą na MC.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |