|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Cześć! Mam lan-a. Mam w tibii duze lagi. Zauważyłem, że nie ma znaczenia czy jest duzo osób lub mało na serwie (niekiedy jest 900 osob online i mam mniejsze lagi niz np jak jest 300-400 o 6:00). Na sieci lokalnej niekiedy jest tylko 5 osób a ja mam lagi :I
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Gostyń/Wlkp.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Co tu pomagać lagi to sprawka internetu nikt tu z forum raczej nie pomoż(rz)e.
P.S. niewiem może wyłącz programy typu kazza, winamp itp. może to przez to.
Ostatnio edytowany przez Adrian! - 04-07-2005 o 20:22. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 04 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
![]() |
![]() Wystarczy ze masz np NEostrade 512kb i akurat te 5 osób zacznie sciogac, prostym slowem odpallo Kazze lub inny shit to ci bedzie neizle rwalo
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Wyłącz wszelkie programy spowalniające kompa (gg,kazaa,winamp) jak powiedzieli koledzy up.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ...wyłączam wszystkie programy, gg, mks_vir,IE, itd...... Cos to daje, ale w małym stopniu =(.
|
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Cf45Nso2
![]() |
![]() Jak masz lagi człowieku a szmalu nie masz na lepsze łącze, to sciągnij sobie inną gierke.. KAL Online, ROSE Online, Ragnarok Online... te wszystkie przezemnie wymienione gry znajdziesz w dziale "RPG".
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=54482
Proszę moderatora o zamknięcie tematu,..
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() kup se nowa pamiec ram jak masz zepsuta i zalurz se szybszego neta ten za 30 zl 500 cos szybko i tani
![]() ja mam neostrade i nie narzekam nie mam lagow |
![]() |