|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
Imię: Moon de'Mar
Profesja: Knight
Gildia: Flash of Anger
Świat: Shivera
Poziom: 30
Skille: 61/61
Poziom mag.: 4
|
![]() Zaczynamy!:
Najazd morderczych królik.... znaczy się szczurów. ![]() Pierwsze wybijanie nieumarłych. ![]() Jeden leży... ![]() 3 na 1! ![]() Inne, mrożące krew w żyłach pomieszczenie... ![]() I powrót. ![]() Critical hit! (Best of the best) ![]() Jakieś tam badziewia. ![]() Ostatnie miejsce, w które zawitałem... ![]() Hevoe: Pall na 21, 57 dista, poszło 175 bełtów. CoMmEnT PlX! @Edit. Proszę ja ciebie k***a bardzo. Wykasowałem SSa z wejściem. Ostatnio edytowany przez Ankhaev - 31-12-2004 o 16:26. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Gratz huntu, znowu jakies nowe miejsce, (jak sie ma pacc od 2 dni, to wszystko jest nowe
![]() Cya
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lubliniec
![]() |
![]() Hehe. Mialem przetlumaczone ksiazki i w kazdej byl opis gdzie znajduje sie dziura ( jest 7 dziur). Ty chyba byles tylko na pierwszym pietrze jesli byly same szkielte,ghoule i cave raty ? Pietra sa po 3-4 no i im nizsze pietro tym trudniej jest
![]() ![]()
Skonczylem z Tibia juz dawno i nie zmienie swojego zdania bo jest ono cos warte ... Nie jestem jak chorogiewka na wietrze tak jak polowa Calmery, ze powiem "koniec z Tibia" a za miesiac znowu zaczne grac.Ale forum zawsze chetnie odwiedzam ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Stan: Niegrający
Imię: Moon de'Mar
Profesja: Knight
Gildia: Flash of Anger
Świat: Shivera
Poziom: 30
Skille: 61/61
Poziom mag.: 4
|
![]() Na tym piętrze, z tego co wiem, są: Cave Raty, Snake'i, Skeletony, Scorpiony, Ghoule, Mumie, Larvy, Scaraby i Stalkery. Jak raz spotkałem stalkera, to się dalej nie zapuszczam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() i kolejna dobra miejscowka spalona... thanks a lot... -.- zdajesz sobie sprawe z tego ze teraz tam bedzie masa ludzi? jak jestes madry to pokaz ta dziurke z vampirem...
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() up@ coż expowiskami trzeba sie dzielic
topic@ fajne miejsce chyba sie tam wybiore |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Lubliniec
![]() |
![]() Ja jestem madry i powiem ze dziura z vampirem jest na terenie smoły - szukajcie a znajdziecie
![]()
Skonczylem z Tibia juz dawno i nie zmienie swojego zdania bo jest ono cos warte ... Nie jestem jak chorogiewka na wietrze tak jak polowa Calmery, ze powiem "koniec z Tibia" a za miesiac znowu zaczne grac.Ale forum zawsze chetnie odwiedzam ;] Ostatnio edytowany przez BadDuck - 31-12-2004 o 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() BRAWO!! dawajcie wiecej takich ssow !! przez takich jak ty tacy jak ja nie beda juz mieli jak expic bo 30paladyni sie tam w*******a jak zobacza ten temat~! masz szczescie ze nie grasz na aldorze
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Piromann
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 106
|
![]() @Nosferatu
Expowiskami trzeba sie dzielic powiadasz? Bardzo ciekawe... @Topic Omg zaraz wszystkie katakumby bede otkryte.. nic tylko pogratulowac zalozycielowi tematu.. ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() @Nosferatu
jak chcesz to sie dziel swoim expowiskiem ja swoim nie mam zamiaru sie dzielic, moze ty co? dzielisz sie swoim i masz 30lvl? albo piszesz tak bo ciebie kazdy wywala z expowiska? daj se na luz... btw: power abuserzy sa stad, ze 20lvl wj e bie im sie do jaskini, koles co tam expil wywala go a nub placze bo expic nie moze -.-
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() male troche skille masz i tam sie chodzi ze strzalami, a co do loota to troche maly ale OK
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy jakis mod moze skasowac ten temat? W koncu inne topiki o katakumbach byly kasowane za quest spoiling a tera powinny byc tymbardziej od kiedy wiadomo o ancient helmet quest.
@zalozyciel tematu hi noob @ten co napisal ze trzeba sie dzielic expowiskami hi noob spod dp |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Po pierwsze wykasuj ssa z lootem bo chyba noobek sie domysli po 2
Po 2 Dzieki fajnie mi sie tam expilo A teraz bedzie LOOOOOODA i polakow nubkow od licha ![]() Dziekuje Nie pozdrawiam!~ |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Niektorych was pogielo z deka, on daje zdjecia jake on chce dac i ojoj starcicie expowiska, ze on da takie ssy czy nie to i tak bedzie tam coraz wiecej ludzi aby sobie poodkrywac plansze wiec tak czy innaczej w koncu "stracicie" te swoje expowiska wiec dajcie gosciowi spokoj, no i nie zachowujcie sie jak pies ogrodnika
a dla autora fajne ss'y ale malo ich ![]()
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() fajne szkriny 6+
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Cytuj:
Nastepnym razem opisz caly postman quest. Najlepiej co kazdy krok rob zdjecia. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Iława
|
![]() Jak!? można robic takie znaczki na mapce!?
![]() odpowiedzcie plxx.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Piromann
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 106
|
![]() @Pihorinio
klikasz na mapke prawym klawiszem myszki i masz set mark ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Powiem tak: każdy chce być sam na expowisku, nikt nie chce tłumu na expowisku, ale pomyśl że to ty jesteś teraz tym pasożytem który zabiera expowiska innemu graczowi, i co teraz?
Nie mam nic przeciwko screnom z tombów. SS bardzo ładne, zwiedż jeszcze pare krypt i wklej więcej zdjęć na forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |