![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() Przed update liczyly sie tylko ilosci wyrzuconych strzal/zapalek. Po update zaczely sie watpliwosci. Jedni zaczeli twierdzic, ze dalej ilosc zapalek lub strzalek, a inni, ze trafienia do krwi. Ja sie przychylam do tego, ze liczy sie ilosc wystrzelonych strzal, bo wlasnie trening polega na nietrafianiu, a gdyby liczyly sie hity, to trening bylby rownowazny z expieniem
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2003
![]() |
![]() Liczy się ilość zużytych pocisków. Niezależnie od tego czy zadają obrażenie czy nie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Buuuuu
|
![]() Z tego co ja slyszalem to sie licza wystrzelone pociski, ale tylko pierwsze 30 od ostatniego trafienia.
Czytaj: Co 30 strzalow musisz raz trafic.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Może racje ma Gremlin, ale ja ręcze głową, że nie od uderzeń bo jak mi skill ostatnio urosł to bardzo akurat byłem skupiony, a urosł jak rzuciłem a nie zabrałem nic hp. Poza tym mam dobre skile na swój lv a cały czas walczyłem z trolami na full def
![]() |
#7 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Ostatnio poprawil (uzupelnili) teorie na temat trenowania i mowia ze: Trzeba trafiac co 30 ciosow/rzutow/strzalow (czyli co minute), ale nie jest to tak ze sie zlicza do 30 i czeka na trafienie zeby przelac z koszyka do basenu. Jest tak ze jak trafimy to pozniej nastepne 30 ciosow sie zlicza - czyli mozemy od minuty nie trafic i nadal awansowac.
![]() |
![]() |
#8 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Name:Rycerz Wolnosci Lvl:31 World:Secura Profession:Knight Skills:58 48 (marne) Name:Silverado Lvl:17(zaraz 18 ) World:Secura Profession:Knight Skills:42 36 (trenuje) |
||
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2004
|
![]() Jak trenujesz bierzesz spear i wodena i idziesz na dwarfy i roty i trenujesz.I tylko rzuty sie liczą gdybym skilowanie szło za trafienia to wiesz bym takie skile ze wole nie mówic
![]() nuniza/Lv22/isara/skills 62/53/paladyn Elder Do'urden/Lv19/secura/skills 22/24/mag <na spszedasz gfb<2k>hmm's<1k>explosion<3k> Dragon Revleed/lv12/secura/skills 45/36paladyn |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Boat City
|
![]() Heh wydaje mi się że licza sie tylko wystrzelone pociski. Widzialem kalkulator do tibii który po wpisaniu skilla pokazywal ile pociskow trzeba wystrzelic na nastepny skill, a wiec na pewno liczy sie tylko ilość.
Tak Offtopic: Co to robi w dziale Bronie i przedmioty ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Buuuuu
|
![]() Tylko trafienia sie nie licza poniewaz ostatnio bawiac sie sniezkami rycerzem awansowalem (z 10 na 11), na pewno trzeba tez puszczc krew co jakis czas poniewaz chwile pozniej wyrzucajac 150 sniezek nie dostalem awansu z 11 na 12.
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Boat City
|
![]() Nie jestem o tym przekonany do konca bo jak bylem newbie knightem to kumpela robila mi monka do treningu któremu n zadawalem zadnych obrazen i jakos swording rósł ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() lord skellen ty ciagle NEWBIE JESTES LOLU!!!!!!!!!!!!!
trzeba trafic raz na minute,koniec dyskusji kraj debili zeby 30 razy mowic to samo a on pisze,nie jestem pewien,bylo ze palladyn musi wyrzucac a nie bloodowac ale byl swiateczny uptdate i jest jak u knighta, i z tego powodu nie kapuje czemu zlikwidowali sniezki(przeciez sniezkami nie oplaca sie skillowac gdyz nie blooduja,a nie jak kiedys ze 100 sniezek robiles 13 dista) poza tym kalkulatory skilli sa niby poprawne jak liczysz blodowania,po 30 ciosach od ostatniej krwi,przestan liczyc ![]() ![]() |
![]() |
![]() |