![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Jak pewnie się domyślacie post jest o karciance zwanej Magic the gathering.
Chciałbym dowiedzieć się jakimi taliami gracie, jaki kolor najbardziej lubicie i jaką największą wpadke popełniliście ![]() Ja gram deckiem zwanym 'Tooth and Nail' od nazwy karty głównej tego decku. Deck jest koloru zielonego i polega na wprowadzaniu bardzo mocnych kritów w 4 turze gry (11/11,7/10). Moim ulubionym kolorem jest czerwony :> Hmmm wpadek mam sporo ale jedna jest warta zauważenia ![]() Otórz grając z kumplem zagrałem AA team z Tooth and Naila w 4 turze. Wystawiłem 2 krity. Leonin Abunans i Platinum Angel ![]() Zdolnością Anioła jest : You can't lost the game and your opponents can't win the game. (na polski : ty nie możesz przegrać gry , twój przeciwniki nie moze tej gry wygrać ). Przegrałęm mimo, że Anioł był na stole ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2005
Lokacja: Siemianowice Śląskie
Stan: Usunięty
Profesja: Knight
Świat: Pandoria
![]() |
![]() eee...tam mój kolega w to gra >.< według mnie to gra bardziej dla dzieci poniżej 10 lat
![]() P.S. nieobchodzi mnie ,że w tą grę grają ludzie po 70 >.< wkońcu wiesz każda gra ma swoich fanów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2005
|
![]() Mój kolega też w to gra i bardzo mi się to spodobało tylko z tego co pamiętam to ta gra jest po Angielsku a ja ucze się Japońskiego
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() tesz w to gram i mam deck na goblinach i bestiach. A ta toiwja wpadka to zeczywiscie zalosne >.<
|
![]() |
![]() |
#5 |
Master Alucard
|
![]() Ja gram talią zielono - niebieska z roznych edycji. Ale na 80% jak tylko kasa mi w lapy wpadne kupie czarna albo biala talie.
Najwieksza wpadka?? Kumpel (gra talia niebiesko - biala, bardzo dobrze ją zbudował) mial 2 hp, ja 13. Mialem wystawione: Primeval Force (8/8) wzmocnionego Giant Growthem (instant +3/+3), 2 Llanowar Behemoth (4/4) oba zwiekszone karta Echoing Courage (instant - wszystkie stwory tego samego typu dostaja +2/+2). Podniecony wizja szybkiej wygranej zaatakowalem, głupi, wszystkimi -.-'. To byl blad. On wpierw uzyl czaru, ktory odtapowuje jakiegos stwora - w tym wypadku odtapowal swojego "Avatar of Hope" - przyblokowal nim wszystkie moje stwory (specjalna umiejetnosc avatar of hope - moze blokowac wszystkie potworki naraz) i w jego kolejce nie mialem czym blokowac i mnie zabil -.-' PS: Gra ktos z okolic Zgorzelca w Magic the Gathering?? Jak tak - pisac PW.
![]() |
![]() |
#6 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() hmm gra sie zapowiada ale mozesz podac link do strony?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() jest temat o tej grze wystarczy poszukac.... nawet nie ktorzy wypisywali sklad swoich talii >.>
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2005
![]() |
![]() Ja tam mam czerwono-zielona bez zadnej nazwy, sam ja zlozylem(slaba, ale jest
![]() A najwieksza wpadka...wiem! To bylo wtedy jak zdecydowalem sie brac gobliny do talii ![]() Gramy z kolegai on zaczyna wystawiac po kolei goblinki. Ja mysle, ze on zaruje i zaczynam wystawiac moje kochane Kavu. Potem okazalo sie, ze dostalem w 5 turach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ja tej gry nie umiem znales wpisalem www.magicthegathering.com i neiwiem czy to dobra strona moze ktos podac please
PzDr |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ja sobie kupiłem start decka pograłem z kumplami i mi się znudziło :/ :/ może dlatego że nie znam dokładnie zasad (grałem w tą przykładową grę co dołączają do pudełka, przeczytałem instrukcje(troche nie zrozumiałem jej bo nie znam za dobrze ang.) ale dalej nie wiem o co chodzi
![]() P.S.Jakby ktoś znał jakąś stronke z zasadami to prosiłbym o link ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Poland Alkocholand :)
![]() ![]() |
![]() Ale to już byyyyyyyyyyyyyyyło.. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=43098
Zanim założysz temat poszukaj, ten guzik nie gryzie, a może? ![]()
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Witam ponownie i przepraszam, że przez sporo czasu nie odpowiadałem na posty. Jestem zajęty ponieważ pracuje sporo czasu
![]() www.k20.prv.pl <--- dobra strona można się sporo dowiedzieć ![]() www.polter.pl <--- ( znajdz odnośnik do mtgo na stronie ponieważ strona jest poświęcona nie tylko magicowi ale również innym RPG.Warto zajżeć na forum i poczyctać co nieco o podstawach i wogóle ![]() www.magicthegathering.com <--- strona główna magica. www.priests.fc.pl <--- strona teamu ![]() ![]() Bia!y : Tak to prawda tam był temat na temat magica ale myślę, że było trzeba ten temat odświeżyć ![]() morwi : Nie powinieneś odsyłać ludzi na google ponieważ samo szukanie może ich zniechęcić ![]() Mlaan : starter deck nie jest zawsze najlepszy ![]() ![]() Knight Patryk : linki podanie powyżej wystarczą aby nauczuć się podstaw (czytaj forum na stronach podanych powyżej a napewno się nauczysz zasad ![]() ![]() Rege-N-tuS : tak warchief + king to wymiot ![]() ![]() ![]() gimli syn gloina : taaaa ta gra wymaga myślenia i to bardzo :/ jeden głupi ruch i nas nie ma (tzn. przegraliśmy mecz ![]() Shinjix : no własnie przez zaprzestanie myślenia na pare sekund człowiek traci gre ![]() ![]() Lord Fakolpet : tak mój bład to naprawde dno ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() dzieki za pomoc moze sie spotkamy w grze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |