|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam pytanie. Jeżeli ktoś mnie zhackował, i udało mi sie odzyskać konto, tzn. zmienić hasło i e-maila no to co mam robić dalej. Przecież hacker zna mój numer i może dać na account lost. Prosze o pomoc! bo nie chce żeby moje konto zostało ciągle hackowane
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Jeżeli poczekałeś i twój e-mail został zmieniony to raczej chyba nie ma szans go shacowac nie jestem pewnien ale raczej tak!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() nie wiem cyz kazdy ma cos takiego ale to jetst jak wchodzisz na tibie.com wlaczasz tam swoje konto i jest takie cos jak hint potem rejestrujesz masz napisane to haslo i jak nie masz nic to jak to wpiszesz odzykasz konto ale nei wiem czy kazdy to ma
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jagger the fourth
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
![]() |
![]() Jednak jest szansa, e-mail zostaje zmieniony dopiero po miesiacu od zatwierdzenia zmiany, wiec przez ten miesiac ciagle istnieje szansa hacku. Innym sposobem jest tez zmienienie hasla na samym e-mailu, co juz uniemozliwi shackowanie ciebie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Zmień hasło na e-mail tak aby gość nie łatwo je rozszyfrował. Kiedy da lost aacount to hasło przyjdzie na twój adres e-mail i używaj tego nowego hasła a wtedy gość nie pozna go (bo nie ma dostępu na majla
![]() |
![]() |