![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() do pozostalych miast ( kazo i ab'dendriel dla facc, dla pacc dochodza jeszcze darashia i edron ) mozesz przeniesc sie wchodzac w portal, w kazordoon znajdujacy sie w swiatyni .
depo jest osobne dla kazdego miasta . czyli jesli chcesz miec rzeczy z depo z np. carlin w depo w kazo musisz je ze soba wziac, i wlozyc do depo w kazo . latwiejszym ( i bezpieczniejszym )sposobem jest przeslanie rzeczy parcelem |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Kazoordon to tez miasto na mapie tibi nie jest widoczne ( miesci sie pod ziemia ) ale proponuje tam isc kolo 14 lv ( sa tam dwarfy i soldiery) nizej nie schodzilem
![]() ---------- BRACTWO VALORIA |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() re: UP
Kazz jest tesh bodaj 6 poziomów do góry więc nie mów że jest podziemia... ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() hehe muszis wejsc do portalu w tymze miescie i stajesz sie mieszkancem tego miasta
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Zamość
![]() |
![]() Niewiem dlaczego chcesz należeć do kazz... moim zdaniem to nie jest miasto tylko jakaś nora:/ (każdy ma swoje zdanie of course) ja Bardziej lubie zadbane miasta które wyglądają na miasta...
Jaka jest wasza opinia?? Pozdro |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 04 2004
|
![]() @UP:
Wystarczylo by jakbys napisal 1 raz. IMHO Kazo jest 1 z najlepszych miast. Blisko expowiska i w miare blisko do kazdego z miast. Moze tam mieszkac przechodzac przez portal w swiatyni. Miasto ma depo poczte sklepy itd. Tak jak kazde miasto. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Moim zdaniem kazaa jest barrdzo fajne powiem ze jest trudne do poznania bo ma wiele pieter ale fajne czesto tam bywam jak na hunty chodze
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 06 2005
Lokacja: Bychawa
![]() |
![]() Lig@ ja wiem ze sa w kazo dwarfy dwarfy soldiery i drarfy guardy nie wiem jak ich nie znalazles(as) ja znalazlem po 40 minutach szukania
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kazordoon to bardzo lubiane miasto przez ludzi którzy wogule tam mieszkali !
Sa tam wszystkie potrzebne sklepy oprócz sklepu dla palladyna a także nie można tam kupić czarów dla druida i palladyna. ALe to nic ![]() Palladyn może pobiec do abdendriel (niedaleko) i kupić boltów ile potrzbuje. I latać na dwarf guardy które są bardzo dobrym źrudłem expa i loota ![]() Wiele osób myśli , że w kazordoon niema wody ! Owszem jest , są 2 miejsca gdzie można łowić ryby i łowie je tma cały czas i nie narzekam na ich brak. Tak samo ludzie myślą , że niema czym podrużować.... A owszem jest , jest latający dywan niedaleko kazordoon na dobrze znanym wszystkim "femor hills" można także przepłynąć statkiem wodnym z kazordoon na cormaye a potem z cormayi na edron a z edron wszędzie gdzie chcesz (prawie) A co do traina to jest on w wielu jaskiniach , jest ich bodajże 7. Jeden jest tuż pod samym depo i tam zawsze sie treni ![]() Polecam to miasto z całej siły ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: w domu
Stan: Niegrający
Imię: NI MA
Świat: KIEDYŚ BYŁ...
Poziom: 999
Skille: 0,1/000
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() jak masz pacca to na rooku sa 2 gołębice jedna na facc arena przenosi do thais carlin lub venore a na pacc arena jest gołębica ktora przenosi do ab ,kazz ,ank ,darshie i chyba edron (napewno)
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2005
Lokacja: Wysokie Mazowieckie
![]() |
![]() W kazz można spotkać każdy rodzaj dwarfów nawet geomancerów tylko trzeba umieć szukać, a dodatkowo jest pare miajsc ze slimami, a odważni mogą się zmieżyć z gs'em