|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Ja niegdys bilem devile rycerzykiem na 25 lvl ze skilami 65/65, jednakze odradzam ogolne expowanie na nich. Loot daja byle jaki (g-shield wypada stanowczo za rzadko), a expa tez daja niewiele biorac pod uwage sile ich atakow (tak, tak, z eksplozji wala naprawde mocno).
BTW, huntowanie devili jest bardzo "UHożerne".
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
![]() |
![]() Ostatni jak byłem Palkiem na 21lvl w GhoustLand i spotkałem 3 Fire devile to nawet sie uhnąc nie zadayzłem ;/
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jagger the fourth
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
![]() |
![]() Ja nie spostrzeglem by devile walily jakos mocno z tych explozji, o ile sie nie myle to mocne maja tylko i wylacznie fire balle, od ich explo zgarnialem za okolo 30 hp. Mozliwe, ze mialem po prostu zwykly fart.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() fire devil to lama ale zeby go solo wzionsc to minimum 20 lvl skille 60+, chociasz poszlem na niego sorcem na 16 lvl ^^ sd poszlo i po zabawie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 03 2004
|
![]() moj brat z kuplem zabijali fire devile na 11lvl druidzie
i 10 sorkiem wiec nie sa za dobre tylko jak walno z fb duzo zabieraja Maaciek/26lvl/pall/skile tajemnica Skoczek/12lvl/knight/46/45 i ciogle rosna ![]() obie postacie na Isarze |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Z fire devila powinno być więcej eXpa to jest lepsze niż cyc czy nawet ślim... raz poszłem na 24levelu knightem mysle 110eXpa to pryszcz i miałem pryszcza ledwo uciekłem i 20hp:/NIE CHODCIE NA FIRE DEBILE(devile)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fire Devil jest Super nie oplacalnym Potworem, Palki i Knajty nie majom Zbytnich szans ponizej 20 lev. no chyba ze skile sa wporzo i maja duzy zapas uhuw i sdkuw. Sorce i druidzi ponizej 20 lev. mieli by wieksze szanse z zapasem uhuw i sdkuw ktore wiecej zabieraj niz knajta czy palka. A knajty i palki powyzej 20 leva chodzom na slimy, gule, Valkyrie, amazony itp.
Wniosek: Nikt normalny nie chodzi expic na Fire Devila !!! Kaminaks Palek lev.14 43/31 |
![]() |
![]() |