|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() Witam.
Chcem wejśc do gildi. Znalazłem juz sobie ja lider dodał mnie do invite. Teraz musze wejśc na tą gildie kliknąć login wpisać passy i po tym Join Gildia. Tylko jest tak że jak klikam Login wpisuje passy to mi wyskakuje znowu login. Co mam zrobić ?? mam to pierwszy raz. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Tam gdzie ty
Stan: Aktywny gracz
Imię: Warlord Xion
Profesja: Knight
Gildia: Death Alliance
Świat: Titania
Poziom: 48
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Wszedłeś na tibia.com czy na stronę którą podał ci lider?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() O ile nie wszedłeś na tibia.com, zapewne jest to hack. Ukradli ci konto i tyle...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
|
![]() Nie wpisywałem to na tibia.com. Noobem nie jestem wiem ze mogli mi podać strone która wygląda jak tibia.com itp ale to była tibia.com orginala. Ale juz problem sie rowiązał. Ponieważ potem wyskakiwało że sccon zablokowany na 5 minut. Odczekałem 5 minut wpisuje a tu not coresct to szybko odzyskiwanie itp. Naszczęście nic nieukradziono. Hacken niebył online nawet bpytałem kolegów. Niewiem co to było, ale odzyskałem knoto i z nowymi passami zalogowałem se do gildi.
Thx all. |
![]() |
![]() |