![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Czy "Opyla" mi się kupić two Handed Sword?
aha skile 16/19 w club....... Używam teraz m-star i dwarfen shield...... P.S 2 Handed sword jest za 600gp (odjać ten stuff to będzie ......300gp) P.S.2 Niechce odpowiedzi typu "zostań przy club masz skille" ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() przeciez nie masz innego wyboru
![]() ta zmiana z cluba na sworda jest nie typowa, ale juz sie spotkałem duzo razy z wybrykami vocation, np. mag którya wali z spirami ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() ja uwazam ze mag tez moze walczyc mieczem. Sam osobiscie walcze FSem i dobrze mi z nim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Moim zdaniem to niewielka różnica jaką sorc ma broń, byle na zabicie rotworma starczyła
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Magom chyba skille rosną w podobnym tempie we wszystkich rodzajach broni. Fs to chyba najlepsza bron dla nich poniewaz ma duzo ataku i wazy bardzo malo co jest wazna jak ma cie malo capa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
![]() |
![]() Cytuj:
Ale ja na twoim miejscu bym pomyslal raczej jak "Sorc" I chwycil Skull staffa, Blue robe i SIEKAĆ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2004
|
![]() zgadzam się w pełni z kolegą powyżej szybko przeżucaj sie na sworda!!!!!!! ja mam maga i wale clubem i jest beznadziejnie bo na skullstaff prawie identyczny jak fs trzeba placic 25-30k a za fsa 10-15k (przynajmniej na isarze) a to duza roznica bo przed skullstaff dluuuuuuugo bedziesz chodzil z d lub w hammeram a to ostro capa wplecy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
![]() |
![]() Ale jak zaczales walic z clubow to dalej wal z clubow.
Bo sorcowi strrrrrrrasznie wolno skille lecą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2003
Lokacja: Kołobrzeg City
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() LOL nie słuchaj ich. Jak zacząłeś już iść w sworda to nie zmieniaj bo sile magom starsznie wolno idą. I nie kupuj dwurecznej broni bo potem nie bedziesz mial skili w shieldingu
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() hmm jak juz walisz z cluba to sie lepiej na sworda nie przezucaj
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Pszczóki
Stan: Aktywny gracz
![]() |
![]() W sumie to i cluby i swordy są dobre (z cubami da się żyć)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Zacznijmy od tego ze sila Sorca/Druida jest maga a nie bron. A zeby walic z magii trzeba miec runy, natomiast zeby nosic runy trzeba miec capa. Wiec najwazniejsze jest zeby skompletowac sobie wmiare najlezjszy eq. Najlepsze zestawienie to blue robe, skull staff, vampire shield, boh, knight/crown legs, crown helmet. Wiec jezeli tobie chodzilo o bron to wybierz cluby bo skull staff jest najlzejszy.
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Fallen Angel
|
![]() Jesli bardzo chesz uzywac mieczy a masz niezły lv(nie patrzylem jaki masz
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() mozesz zmienic ta bron tylko po co?moim zdaniem najlepsza bronia dla magow jest skull staff mocny i w sumie nie drogi. idz w cluby
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Two handed sworda nie oplaca sie jak masz kase to kup sobie fs
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2003
|
![]() Przy nastu skilla możesz się spokojnie przerzucić, ja przeskoczyłem z cluba na swordy jak miałem club 21, zrobiłem ghoula i po jednym dniu treningu miałem sword 17 czy 18, teraz mam sword 23 i mi z tym dobrze, a dzięki temu że sworda trenowałem i shielding mi się ładniejszy zrobił (niedawno świętowałem pierwszy od września advance shieldinga: 30->31
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
|
![]() Cytuj:
moze mial kupowac burst arrows i cwiczyc nimi??? ...lol... Pozniej bedzie z niego sredni dystansowiec, ale przeca przy burstach nie trzeba miec dobrego cela.. dziwi mnie ten laicki post
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() Ja wiem swoje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowienia ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Cytuj:
Jeśli ty jesteś Sorcek lub Druid to ja Bubble !!! Ty chyab tu gadasz kurde o palku albo niewiem bo sorckiem lub druidkiem tak szybko byś niezdobył takiego skilla w swordzie w 1 dzień !!!!!!!!!!! ale moge sie mylić ... :/ |
|
![]() |
![]() |