![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Calmerczyk
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 42
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() wiem ze to moze byc troche glupie pytanie... ale nie wiem jak wklejac zdjecia na forum... moze ktos mi pomoze... bardzo prosze
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() Umieszczasz zdjecie na www.photobucket.com. potem kopiujesz odnosnik zapisany w znaczniku [img]. a tak w ogole:
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
![]() Wystarczy że wejdziesz do działu ze zdjęciami i se poszukasz!Jest to tam napisane.
A tak wogule użyj przycistu SZUKAJ! Profesja:Sorcerer Lvl:15 ![]() Mlvl:34 ![]() Świat:Calmera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Lokacja: Zgierz
|
![]() Byście okazali troche wyrozumiałości :>
So... włazisz jak już wyżej kole powiedział na stronke www.photobucket.pl robisz tam usera (znaczy się użytkownika), wchodzisz na własne konto i tam jest przycisk "przeglądaj" (albo search) znajdujesz zdjęcie w twoim komputerze (musi być format jpg najlepiej), dołączasz zdjęcie. Klikasz "dodaj" bądź "Add" albo coś w tym stylu nie pamiętam. Zdjęcie po dodaniu jeśli wszystko poszło dobrze ukaże się niżej. Wybierasz jeden z 3 linków, w zależności co chcesz zrobić kopjujesz i wklejasz na form link. Jeśli wybierzesz ten link z "url" to dasz na forum linka do twojego zdjecia/screana. A jeśli dasz to z "img" to na forum wyskoczy twoje zdjecie/screan bez koniecznosci klikania w link. No i to by było na tyle, 3 opcji nie pamiętam... ;]: A jak chcesz poczytać i przy okazji pooglądać screany (bardziej profesjonalny poradnik) to tu masz link Kliknij mnie ;] Ostatnio edytowany przez Norbuś - 09-07-2005 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() www.imageshack.us
3 razy łatwiejszy niż Photobucket i nie wymaga rejestracji... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Ale Imageshack psuje obrazki... spójrz na ostanią pracę (katar) w moim temacie. Jeżeli się dobrze przyjrzysz to zobaczysz AA, którego ja nie zrobiłem!
|
![]() |
![]() |