|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2005
|
![]() Niedawno dostałem "bana" za używanie macro
![]() Jeśli orientujecie się czy rzeczy zostaną przy mnie czy też nie, to bardzo prosze piszcie... |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Wszystko zostaje.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Raczej nie powinny "znikać", ponieważ to jest bardzo nieładnie dawać tylko na miesiąc bana, a po powrocie do gry nie mieć juz eq.. Z jednej strony to dobra kara dla nieuczciwych graczy, ale z drugiej strony to troche za dużo.. ban i zero eq.. nie, raczej nie traci się eq..
Raul, byłeś troche szybszy -.- Ostatnio edytowany przez heliwurab - 04-07-2005 o 15:27. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Chorzów
|
![]() po co cytujesz sam siebie??
![]() Rzeczy nie znikają.
#6 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2005
![]() |
![]() ja dostalem bana za makro a wgole makro nie uzywal i 30 dni poszlo w plecy
i co tu zrobic napisalem skarge do gm ze za nic mi bana dali a on odpiasal ze jak mi cos nie pasuje to zaraz moge dostac deleted accouna i pogadaj sobie z podymami kto wie co moze im odje*** |
![]() |