|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Wiem że żeby być Tutorem trzeba mieć 20lvl+ i PACC, ale mój kolega mi nie wierzy ze trzeba mieć PACC! Proszę doświadczonych graczy (żeby wreszcie uwierzył) o napisanie tu całej prawdy.
![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powiem krótko... trzeba mieć PACC
![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2005
Stan: Tutor
Imię: Dagothar
Profesja: Paladin
Gildia: Nie twój zasmarkany interes
Poziom: 7
|
![]() Nie trzeba miec PACCa zeby BYC tutorem. Trzeba miec PACCa(przynajmniej raz) zeby nim ZOSTAC. To nie PACC nie jest wymagany do bycia tutorem, tylko spersonalizowane konto.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Master Alucard
|
![]() Takie tematy idą na stryczek, niech brat znajdzie na tym forum poradnik o tym "Jak zostać tutorem" i przeczyta, ze trzeba miec pacc...