|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2004
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thazol
Profesja: Paladin
Gildia: Holy Justice
Świat: Solera
Poziom: 41
Skille: 80/60
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() mam neostrade ponad pol roku i zaczela mi padac (rozlaczac sie) bardzo czesto (co 10 sec - 15 min)
moze wiecie jakie sa tego powody i co z tym zrobic?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2005
|
![]() Poszukaj we właściwościach połączenia dwóch opcji o rozłączaniu połączenia gdy nie jest używane i je po prostu wyłącz...
![]() @edit Odradzam korzystanie z neostrady...to jeden wilki shit. Nie jesteś sama...wejdź >>>TU<<< , a sie przekonasz ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lao Lee - 03-08-2005 o 12:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: 4D
![]() |
![]() Moża zamiast zakładać nowy temat warto skorzystać z bezpłatnej infolinii TPSA i dowiedzieć się...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Zlej baletnic to i rabek od sukienki przeszkadza...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Mighty Duchlik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 37
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Siema mialem podobny problem. I kiedy mialem jeszcze stary modem tego sagema to mi sie rozlaczalo co 20-30 minut. Popatrzylem do instrukcji i tam pod koniec jest napisane co i jak ustawic zeby sie nie rozlaczalo. Ale najlepszym rozwiazaniem jest zakup routera Ja posiadam linksys i nie nazekam neostrada ani razu mi sie jeszcze nie rozlaczyla.
@edit A ten linksys to koszt 300-400 zl Ale naprawde warto Ostatnio edytowany przez duchlik - 03-08-2005 o 12:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2005
|
![]() Mam neo, modem sagema od 2-óch lat i jeszcze żadnego z nim problemu nie miałem, potrafi chodzi 24/h i sie nie rozłaczy.
A co do rozłaczania to możliwe że ci kabel od usb za bardzo nie styka i może po sturchasz kompa, ruszasz nim albo co i wtyczka sie luzuje, możliwe jest też że ci sie modem uwalił, jak była burza poszło napoiecie op linii i po modemie ale w tym wypadku to by wogóle chyba już nie wstał. Jest jeszcze opcja że ktoś coś robi na linii np. jakieś prace pracowników TP albo kiedyś miałem tak jak jeszcze znajomy miał analogową linie że jak do mnie dzwonił to mi rozłaczało modem jak inni dzowinli to bez problemu chodził ![]() Oglnie rzecz biorąc może być cała masa powodów czemu ci sie tak dzieje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2005
|
![]() ja mam neo juz od ponad roku i tez mialem takie problemy.
mi pomoglo jak zainstalowalo fire walla bo sadzilem ze to przez wirusy i tera wszystko jest git. |
![]() |
![]() |