|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() Dzis zakupilem pacca i promocje dla swojej postaci wiec postanowilem zakupic nowe czary, poszedlem do venore a tu zonk okazuje sie ze dalej sprzedaja mi czary tylko facc, wiec mam pytanie gdzie moge zakupic wszystkie czary pacc dla druida ?? prosze o szybka odpowiedz
p.s - szukalem na forum oraz na mapce ale nie za bardzo widzialem gdzies na terenach pacc gildie druidow. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Edron (Ermo Island), NPC... Ermo, a pozatym http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2005
|
![]() Czary dla pacca mozna kupic na edronie. Nie ma tam gildi tylko wszyscy w tym samym miejscu kupują.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() no dziekowa udalo sie kupic :D a co na @2up to wpisalem 'czary pacc druid'; 'czary druid' i nic nie znalazlo wiec swojego flasha zachowaj dla siebie ;/
Ostatnio edytowany przez grzysztof - 12-07-2005 o 17:40. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A ja wpisałem "Gdzie moge kupić czary dla pacc" i mi wyszlo 20 pozycji na temat wiec ponawiam link http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja2.swf. Apropo, flash nie jest mój.