|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2005
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 70
![]() |
![]() Czy oplaca mi sie na 19 druidem nosic na sobie:warrior helmet,blue robe, crown legs,bohy,skull staff i vampire shield?? Jak ktos ma jakies inne propozycje prosze napisa!!PROSZE O SZYBKIE ODPOWIEDZI!!
Ostatnio edytowany przez Celeba - 10-07-2005 o 13:00. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2005
Lokacja: Araraquara, Brazil
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neaniver
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 53
|
![]() eq jest slaby
![]() ![]() @serio po co zalozyles ten temat? przeciez nawet dziecko wie, ze to jest bardzo dobry eq, nie tylko na 19 lvl !!
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zly Mis
Gildia: Tempora Mutantur
Świat: Celesta
Poziom: 27
Skille: 19/22
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() JA bym zmienił warrior helmet na crusarder (chyba tak sie nazywa) BO cruz jest lzejszy takto stuff bardzo dobry wielu Hlvlowych sorcow/drutow nosi wlasnie taki stuff
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
|
![]() Nie. Na takim lv noś p seta. Takie eq dopiero od 30lv gdzieś. Dlaczego? Na 19 lv nie potrzebujesz dużo run itp. wiec nie potrzebujesz dużo capa. Pozatym na takich lv często się pada. Ale to już tylko twój wybór. Ja na Twoim miejscu kupiłbym p seta, a reszta (jeszcze bohy zdejmij!) może zostać...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Barlinek
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Kup sobie plate seta i noś go. Złapiesz deda, coś Ci wypadnie i będziesz płakał
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Glivice City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite Kurhax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Samotny Jedi:]
Świat: Iridia
Poziom: 86
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Crown helmeta, i takiego mam bo jest lekki, a patrz na gacie. Nimy 5capa różnicy między Crown a Knight a jaka przebitka cenowa...
#7 |
Guest
|
![]() Ja tam mam lvl 27 palek
![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------- Imie:Lann Sess LvL:27 Mlvl:12 Skille:64/51 ![]() Gildia:Utouchables ![]() Swiat:Fortera Best Hit z bolta:126 Best Hit strzala:105 Best Solo ![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 03 2005
![]() |
![]() Cytuj:
dobrze powiedziane kup p - seta to bedzie najlepsze rozwiazanie potem zarzuc lepsze EQ (moim zdaniem gdzies ok. 35 - 40 lvl ) |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Znowu... Niech mi ktos powie. Czemu jak napisałem poradnik o eq to modek go usunął
![]() A na temat to cieniutkie to eq. Załatw sobie Mastermind Shielda, Magic Sworda i Golden Seta.
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
i poco pisać 140 razy to samo ? było powiedziane p set crown helmet. Na twoim lvl nosilem p set / steel helmet/ dwarfen shield i skull staff |
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: Menzoberranzan
Stan: Aktywny gracz
Gildia: Fellowship of Raven
Świat: Aurea
Poziom: 100
Skille: 20/27
Poziom mag.: 64
![]() |
![]() omg! Mój kolega dednał na 30lvlu i miał podobne eq stracił crown armor i legi oraz BoHy? I co teraz ma już zawsze chodzić w p secie bo jeszcze dednie i straci coś, a najlepsze rzeczy trzymać w depo, do czasu aż go schakują straci wszystko i skończy grać? :/
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() Po co ci takie eq? W zupełności wystarczyłby p-set, d-shield, d-hammer. A lepiej sprzedaj ten sprzęt i nakup sobie runek.
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
![]() |
![]() Cytuj:
nie, kupic aola |
|
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() Cytuj:
Dlaczego mają go shackować? niekażdy używa macro tak jak ty.A na takim levelu łatwo zginąć szczególnie jakby sie zaczął chwalić... jakiś świrnięty pk by go za***ał stracił by np. bohy i by był płacz.Już mówiłem na tym levelu p set / crown helmet / skull staff i dwarfen albo guardian shield ci wystarczy w zupełności. Do 30lvl mozesz smiało tak chodzić |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Pacera
Stan: Początkujący
Imię: Andrevas
Profesja: Elite Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
|
![]() Jeśli twój świat jest tanim światem, Albo masz jakieś ekstra pieniądze to na 19 lvl ja widzę cię w:
Hełm: crown (lekki, tani) Armor: noble albo knight (z tym że tyle samo ważą, knight ma więcej obrony, ale za to więcej kosztuje) Legs: plate (standardowo) Butki: leather albo kup se soft bootsy^^ Broń wedle życzenia. Tarcza: osobiście polecam draggy sld. A tak jak juz mówiło pare osób wyżej ten stuff co masz zachowaj na 35-40 lvl, kiedy gra staje się ciekawsza.
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: The Sick Room
|
![]() Uważam ze najlepiej zebys biegał narazie w p secie jakims takim biedacki EQ
Masz dobre EQ jak na taki low lvl i jestes łatwym łupem dla h lvli albo pkerów ![]() i jest prawdopodobienstwo ze spadnie cos z Ciebie a ze masz cenne EQ to mozesz byc skromnie mówionc w plecki z kaskom ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |