|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2004
|
![]() Jestem w***iony bo jakiś poje(ban)ieć zbanowam mi konto Xwilk nie wiadmowo czemu. Co ktoś w ciebie rzucił żelazkiem czy co że się na innych wyźywasz.
Masz downa czy jak. Skaskował mi ponad 100 postów może wykryto u niego AIDS. Nie wiem już mi się to forum podobało ale po tym stwierdzam że z takimy moderami to w najbiższym czasie do aktywnch użytkowników będzie można zaliczyć tylko modków i adminiastratorów. Z(ban)owali mi "Xwilk"a bo ich nikt nie kocha. Żądam poprawnej odpowiedzi kto mnie zbanował i usnął mój temat Fajne Zdjęcia. ?( ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() nie widziałem tych zdjęć ale prawdopodobnie były one nie cenzuralne, obrażały innych użytkowników lub modernatorów, link zawierał trojana albo keylogera, zdjęcia dawły wzkazówki do wykonywania questa lub inny wariant:
wdałeś się w kłutnie z modernatorem i obraziłeś jego imię ![]() albo założyłęś temat do nabicia sobie klikunastu postów ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 03 2004
|
![]() ja wiem !!
wydaje mi sie ze przez to ze dawales jedno zdjecie na jeden post !! a bana ci dal na 100% jakis mod albo admin ![]() PS albo sie pomylilem ![]() nikt nie jest idealny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
![]() Przede wszystkim za nabijanie postów w stylu działu Fajne Zdjęcia... Nie ma raczej (w moim przypadku) różnicy czy jest jedna fota na post czy 100!! Poza tym mogłeś gdzieś coś powiedzieć niestosownego i papa... Nie zadzieraj z modkami...
![]() PS. Powinieneś dostać jakieś ostrzeżenie na PW przed banem... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Jak widzę twoje wyzwiska to się nie dziwię, że bana zarobiłeś...
![]() |
#6 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() ROTFL!!!!
Nabiłes 107 postów w jednym temacie, pisząc po jednym słowie + dając nie twoje zdjęcie. 107 postów pod rząd? To nie wystarczający powód na bana? A po takim temacie nie licz na szybkie zdjęcie ów bana ![]() P.S Aby nie było niejasności - NIE JA dałem Ci bana~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 03 2004
|
![]() Niech ten modek co mi dał bana wie, że wystarczyło mi powiedzieć na PW nie dawaj tak więcej zdjęć i już bym nie dawał a nie odrazu bana mógł nawet kasować wszystkie te zdjecia a tu skaskował i ban.
Za te bluzgi to srry ale mnie poniosło. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Nie wiem jak modkom ale mi by się nie chciałokasować tyle postów...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2004
![]() |
![]() PRZECIWERZ TY TO ZROBIŁEŚ NAUMYŚLM|NIE. Każdy wie, że nie chodzi tu o nabijanie postów jeden za drugim. 107 to chyba rekord bo ja nawet ze wszystkich tyle nie mam postów razem.
Jest jeden temat w którym pisze za co są bany, dlatego mogłeś tam zajrzeć no nie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() re.up
Tak, 107 pstów pod rząd to JEST rekord forum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |