|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jest to I czesc pierwszego rozdzialu pierwszerj kroniki Jedi (specjalnie takie fajne zdanie ;D)
Wszystko bylo robione w Paint przy urzyciu Tibia Spr Editor, dlatego prosze o wyrozumialosc. I nie wszystko jest robione pod Tibie np. rozmowy czy walka !! Sorry, ze takie krotkie ale chce zobaczyc czy takie cos sie przyjmie. Od teraz w tym temacie bede umieszczal takie "dziela" ![]() ![]() --------------------------- Czesc I - Prolog Na statku Darth Simous'a zaczyna sie walka od, ktorej zalezec moze los calej galaktyki, ale czy na pewno... ![]() Darth Simous sklada propozycje Mistrzowi Jedi Khar Thanowi ![]() Ten jednak z wielka pogarda ja odrzuca ![]() Obydwoje wyciagaja swoje ostrza przed walka ![]() Darth Siomus gine z reke swojego przeciwnika. Jednak czy to koniec. Tak szybko? Przeciez kazdy mroczny lord powinien miec swego ucznia... ![]()
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() Ostatnio edytowany przez Sir Patologia - 09-07-2005 o 20:30. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Gliwice
Imię: Fioletowy Pingwin
Profesja: Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 14
Skille: 54/54
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() a co znaczy ta explozja na ciele tego po prawej
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To moc Ciemnej Strony
![]()
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Nawet fajne.rób dalej,tylko że troche rozmazane.
P.S.: ja też robie w Paincie a calkiem przyzwoicie mi wychodzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() To dlatego ze w JPG sorka zapomnialem o PNG :/
![]() Filmik o Wieśku mistrzu CS'a Tutaj widzimy graczy Counter-Strike, którym roz**bało przysadki jak Wiesiek zaczął im nakur**ć 500 headów za rogu jedząć czereśnie, teraz do końca życia będą wpierd**ać kiesiel przez słomkę [REKLAMA ON] ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Miecze za duże... Nie ma podpisów postaci. Beznadzieja -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znowu SW ... zygac mi sie chce...az zaluje ze tu wlazlem
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Wrocek/Venore
Profesja: Elder Druid
|
![]() Miecze zrobione fajnie, ale reszta to szmelc.
Takš fabułę to sobie można... Nie ma podpisów postaci... Miecze sš za duże... Ta odcięta głowa sitha to już wogóle przesada ponieważ po odcięciu jakiejkolwiek częci ciała mieczem wietlnym nie leci krew ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Po 1: To porolog do prawdziwej fabuly Po 2: A czyw szystko musi byc jak w Tibii, specjalnie zdjelem podpoisy postaci Po 3 : Dlugosc mieczy, ich kolor oraz grubosc mozna regulowac za pomoca roznych krysztalow, wiec nie ma miecza za duzego, albo za malego. Po 4: Wiem, ze ma byc przypalone, ale to dodaje realizmu ![]() Cytuj:
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() $vboptions[postminchars]
Ostatnio edytowany przez Dejvo - 03-09-2010 o 19:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra dobra nie bede tego kontynuowal wole taka zabawe
![]() ![]() Tibie sie za trudno nasladuje ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Byłoby super gdyby nie jpg. Zapisuj w PNG, będzie super jakoś
![]() A fabuła... nudy. Miecze nie dobrze wykonane... Pomysł: 4/10 Wykonanie: 5/10
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Cytuj:
Kontynuuj! ![]() @Dejvo A ci sie nigdy nie przytrafila wpadka? @All Boze, niech se robia feaki (czy jak to sie tam pisze ![]() No, ale ja uwazam ze powinienes dalej robic, bo mi sie podoba ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() Juz emotki z lightsaberami lepsze....
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Wrocek/Venore
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
@EDIT: Te emotki wyglšdajš całkiem całkiem, proszę jeli można o więcej Ostatnio edytowany przez Rozpruwacz II - 09-07-2005 o 19:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dobra, walsnie pracuje nad kolejna emotka. Tylko nie mam pomyslu ;/
Ciagle same walki byly by nudne.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale nie jest zwiazane z Tibia..ale coz...***** POLSKA PRZEGRALA SETA....JA PIER****
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nom, pierwsze zalozenie bylo z Tibia, to juz sie tym nie cec***e
![]() c e c h u j e ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2004
|
![]() Ładny ten fejk rób dalej.
@dejvo Myśle że raczej twoje fejki to beznadzieja. |
![]() |
![]() |
![]() |