|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Wiem że był temat co jest na wyspach lodowych.
Ale mam taką tycią prośbe. Czy mógł by ktoś zrobić mapę podziemii Foldy ze wzystkimi poziomami. Z pokazanymi miejscami potworów. Nie chcę trafić na Mino Maga, Beha lub Slima. PLX ![]() Ostatnio edytowany przez Chmielok - 06-11-2004 o 17:14. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() To duze wyzwanie, nie wiem czy komus bedzie sie chciało
![]()
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Na foldzie bym sie tylko ruszał na znanych mi terenach, bo kiedyś wpadłem na slimki i zabiłem 3 z 4 i jakiś noob do mnie podszedł (polak) i mnie bloknoł (szkoda ze to bylo non PvP) tak bym go rozwalił i straciłem 200 gp :/
a tak wogóle spotkałem tam F-elementala ![]() (myśle że pomogłem) |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Carlin, a dokladniej jezeli chodzi o miasto to zminiam je jak skarpetki
![]() |
![]() Sluchaj!!
Ja moge zamiescic tu mapke foldy (bo wiem gdzie f elemental bo mnei zabil i tak dalej ale nie umiem Wklejac zdejc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() niech ktos napisze w tymtopicu jak to sie robi a ja edytne tego posta i zamieszcze wam mapke BLAGAM PROSZE MI POWIEDZEIC JAK TO SIE ROBI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
1. umieszczasz zdjecie na jakims serwerze (np. www.photobucket.com ) 2. wpisujeszcz w tresci wiadomosci na forum [IMG]adres do zdjecia[/IMG] i to wszystko... fajnie byloby gdybys umiescil ta mapke bo przydlabymi sie... ![]()
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 01 2005
Lokacja: Trimera - Carlin
|
![]() Uważam, że taka mapka byłaby przydatna lecz komu by się chciało ją zrobić...może kiedyś się uda. Mnie kiedyś na foldzie (moją starą postacią, którą już nie gram) zabił fire elemental, wziął mnie na trzy ciosy
![]() Na pierwszym poziomie podziemii kiedyś spotkałem mino archera, na szczęście zdołałem uciec ![]() Na drugim poziomie zdaje się, że są tam jakieś orki, orki warriory itp. Jeśli chcesz uniknąć spotkania z fire elementalem to nie schodz na trzeci poziom podziemii (dookoła drogi lawa) To narazie chyba wszystko w moim poście jeśli chodzi o folde Ostatnio edytowany przez Von drops - 22-01-2005 o 20:12. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2005
|
![]() prosze nauczcie mnie jak sie wkleja jakies zdiecia np.jest taki temat jak:kogo najlepszego pokonaliście i jakiś koles WKLEJA ZDIĘCIE POTWORA KTÓREGO ZABIŁ I PROSZE,PROSZE POWIEDZCIE MI JAK SIE WKLEJA TAKIE ZDIĘCIA PLZ,PLZ,PLZ,PLZ,
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() heh jak pierwszy raz byłem na foldzie to łaziłęm z koleg który juz tam troche bywał podkrywałęm troche mapy i poszedłem połazić po jaskini wielki labirynt i przez przypadek wszedłęm do dziury i wyladowałem na tej mniejszej wysepce na której naszczęscie były tylko miski polarne i musiałem czekac pół godziny aż mnie kumpel nieznajdzie i przyniesie ze sob łopate której niemiałem i niemogłęm odkopać dziury.Po 15 minutach okazało się ze niebyłem sam na tej wyspie był tam tez jakis gosciu który urzził się tak samo jak ja i czekalimy tak z 15 minut aż nagle jakis gosciu przyszedle z jaksini na wysepke i wyslismy>I to był dla mnie nauczka że zawsze gdzie ide żeby brać ze sob line i łopate.
![]()
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ale polecam ci wejsc na www.imageshack.us ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja dziś pod Folda deadłem na Fire Elementlu i prawie mnie slime ubil!
![]() Na szczescie na serverze na ktorym gram tylko dla rozrywki i dla testow!
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 12 2004
![]() |
![]() A tak wogule jak tam sie dostac slyszlem ze jakis koles cie zabiera za 20 gp ale gdzie ten koles jesti czy ja juz moge sie tam wybrac bo mam 13lvl 38 shield i 41 sword a nosze long sworda dwarfen shield scale arm brass legsy i solider helmet (przydale by sie leprze zeczy)jestem na lunarze w carlin a muj nick to Lord wojtasordzik(moze ktos mi w tibi pomoze tam dojsc czy cos)
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Od kiedy na Foldzie pojawiły się yeti niestety trzeba brać ze sobą uhy (chociaż nie zawsze to pomaga) i nie jest bezpiecznie sie po niej przechadzać. Więc odradzam chodzenie tam niżej niz na 25-lvlu chociaz na wyzszym w zasadzie nie ma tam czego szukać (no chyba, że yeti).
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja bym mógł zrobić mapke Foldy, nie znam dobrze tylko trzeciego poziomu dobrze a tak reszte to całkowicie mógłbym zapełnić. Potrzebuje tylko puste mapki foldy
![]()
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Home world: Coruscant (RZ-ów)
Stan: Niegrający
Imię: greenninja Thoria <WoW>
Gildia: Death and Taxes <WoW>
Świat: Thoria
Poziom: 666
Skille: FuckTIB
![]() |
![]() Macie tu swojom mapke xD tylko niechcialo mi sie respów zaznaczac
![]() ![]() ![]() ![]() _______________________________________________ Zeby dojsc na folda trzeba miec nastempujonce itemy - 20gp idzesz tak jak jest na mapce i juz xD ![]() Ostatnio edytowany przez Green Ninja - 26-01-2005 o 18:25. Powód: XDXD |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Home world: Coruscant (RZ-ów)
Imię: greenninja Thoria <WoW>
Gildia: Death and Taxes <WoW>
Świat: Thoria
Poziom: 666
Skille: FuckTIB
![]() |
![]() parter
![]() ![]() Piwnica -1 ![]() ![]() Piwnica -2 ?? !! ![]() ![]() głęboko ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Znalazłem ją kiedys na necie:
http://coolo.host.sk/mapki/
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Lokacja: Rybnik
|
![]() bardzo fajna mapka wysp lodowych tylko ze nie ma poziomów -2 i -3 ale i tak polecam http://coolo.host.sk/mapki/
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Imię: Gieksa Jastrzebie
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
[edited by MayGyver] prosze zmienic podpis bo jest nieestetyczny przede wszystkim zmienic czcionke na mniejsza dobrze p. MayGyver, zmienie podpis ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez djkuter - 01-02-2005 o 15:29. |
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
Imię: Bride Of Death
Profesja: Sorcerer
Gildia: Spektrum
Poziom: 41
Skille: 20/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Fire Elemental jest na -3 poziomie. Tam gdzie takie na mapie pomarańczowe! Nieschodzić tam. Niema jak uciekać, bo sa takie, że trzeba na skos chodzić i tam FE cie dopadnie. Sam tam dednalem na 10 lvl
![]() A tak ogolnie to wogle nieradze wam tam plywac, bo tam PKuje (Dużo osób) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
|
![]() Prowadze stronke o tibii i niedawno zrobiłem taką mapę, może niezbyt dokładną ale zawsze komuś może sięprzydać.. www.xthost.info/tibiapolska/folda.htm
|
![]() |