|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Poprostu, NIE.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2005
|
![]() Pokombinuj może przy zmienianu hasla miales Caps Lock wlonczony albo jakas literke z shiftem wcisnołes pokombinuj może ci sie jednak uda konto odzyskac a do emiala ja zawsze pamiętam na jakim postac zakladam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() są 2 wyjścia:
a) jezeli się nie mylę, po 24/48h od wysłania nowego hasła i nie potwierdzenia jego odbioru znowu jest aktywowane stare hasło b) powiedz papa charowi i módl się by, e-mail objawił ci się we śnie ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() a) a po co zmieniałeś wogóle hasło ?
b) skleroza nie boli (e-mail) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() bo bylem u kumpla i tam gralem dla pewnosci zeby mi nie shakowal konta to zmienilem haslo. pierwszy raz m weszlo ale to tytlko na tibii.com a w grze nie chcialo mi wejsc. prosze pomozscie mi jakos bo to postac z dyzum levelem i nie zlym eq. a nie ma jakiegos sposobu na odzyskanie po przez account loser??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 12 2004
Lokacja: Skąd
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Feniks Rook Guard
Profesja: Rookstayer
Gildia: Guardians of Rookgaard
Świat: Celesta
Poziom: 12
Skille: 17/20
![]() |
![]() Jeśli ci hasło weszło na tibia.com a w grze nie chciało wejść... to spróbuj uzyć tarego. Nie wchodź na to konto przez dwa dni a będziesz mógł uzywać starego hasła. Zapisuj sobie zawsze stare numery/passy ja i te nowe... + jeszcze mail. Ja mam to zapisane na karteczce i wsadzone do pudełka na dyskietki (tylko ja mam od tego klucz ^^)
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() dzieki jestes cool. mam nadzieje ze to bedzie dzialac (ze za dwa dni bede mogl sie zalogowac) jak tak to masz u mnie duze piwo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() nieodzyskasz konta! stare haslo niebedzie ci chodzic jesli byles juz zalogowany na tibia.com!!!mi wszystko dziala i sie ciesze
![]() |
![]() |