|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Chciałem tu zamieścić temat o SKATEBOARDING'u czyli jazdy na deskorolce
![]() ![]() Chciałbym żebyście mi tu zamieścili jakieś fajne strony z opisami tricków na desce. Więc, zamieście mi tu fajne stronki z opisami tricków. Możecie sie też pochwalić jakie macie deski i jakie tricki umiecie ![]()
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO Ostatnio edytowany przez Dj Nekro - 13-07-2005 o 16:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2004
|
![]() haha moze sie zaczniesz ze mnie smiac ale umiem troszecka skakac tak na wysokosc 40 cm hehe wiem ze ty wiecej ale ja tylko umiem troszeczke skakac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Ja w tony hawk 3.Potrawilem wszystko za to.A na realu to na desce u umiem tylko jezdzic zadnych skoskoow a ni nic,bo sie boje 8)
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja rzed wczoraj sie nauczyłem KickFLipa
![]() I jesem z tego dumny ! HURRRRAAAAAAAAA
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Powód edycji:
Ostatnio edytowany przez Jacko - 07-12-2011 o 02:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Poszczęściło Ci się że mieszkasz w Krakowie.
Słyszałem ( i widziałem ) o najlepszych miejscówkach... wypas. Do tego pełno ludzi, którzy są gotowi czegoś nauczyć. Powodzenia! |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() www.flip.pl - fajowa stronka. Zaparaszam do moich artykulow ^^ - www.flip.pl/artykuly - autor - wygibas
![]() Jak umiesz kickflipa i shovita to naucz sie variala bo wyglada piknie ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Taak deska Smith Manga z papierem ściernym 800 =] . Umiem ollie =] i kręce (ale nie kleje) Heelflipa
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Lol, kiedyś cośtam na desce jeździłem :s nawet nieźle, kilka ładnych slide'ów/grindów umiałem a z flipów to kickflip tylko bo mnie filpy nie bawiły... Deska ogólnie fajna ale w moim mieście ten sport nie ma ŻADNEJ przyszłości :S
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() ripper no to tak jak umnie..... postawili jedna rampe(miasto-.-), jednego boxa(ci co tam jezdza) a tak to nawet nie ma fajnych miejsc na deske....
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Ale u mnie nie ma nawet rampy, a żeby iść gdzieś troszke pojeździć musze dymać na drugi koniec miasta (i tak nie jest tam jakoś super). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
![]() |
![]() We Wroclawiu to jest pare ramp, boxow etc. Ale wkurza mnie to, ze sa one "zamieszkale" przez nielubiane towarzystwo... Ehh. I tak wole jezdzic na ulicach.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Dla mnie starczy teraz asfalt ale przydala by sie nowa skrzynia z katownikiem xd Narazie probuje wiecej switchy, nollie itd, wczoraj kumpel nollie 360 flipa zakrecil lol x]
Ostatnio edytowany przez Jacko - 13-07-2005 o 09:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Sirvak Dragoth
Świat: Furora/ Saphira
|
![]() Ehh... Umiem co nieco, ostanio nauczylem sie 360flipa i double kickflipa. Jezdze na ulicy pod domem, albo pod szkola bo w moim miescie nawet skateparku niema... Na bojo 9tam jest rurka 1,5decka, skrzynka2deckowa i kickers) nie chodze czesto bo sie zbiera tam spoko chamow na melanz ;[
@STRONKI na www.google.pl znajdziesz sporo ![]() @Edit Mozesz se sciagnac kilka filmow przez Kaaze, mIrc: Tony Hawk's trick tips ( 3 części) , Transworld - Show me the way, Transworld trick tips with Willy Santos
![]() Ostatnio edytowany przez Masmix - 13-07-2005 o 23:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() tu takie fotke z hmm przed 4 lat jak jezdziłem na desce ( początki)
![]() ![]() ![]() teraz jush jezdze sporadycznie ale umiemi co nieco na tym zdięcu to mały jetsem boshe dawno było ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Abosth - 16-07-2005 o 12:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Słupsk
Stan: Początkujący
Imię: Ciechan Archer
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Goodfellas
Świat: Isara
Poziom: 114
Skille: 98/67
Poziom mag.: 21
![]() |
![]() Niestety nie mam świeżych zdjęć jazdy na desce ale mogę pokazać takie dwa zdjęcia które mają ponad rok. http://www.andegrand.pl/users/Ciecha...&cn=Skateboard
Potrafię wszystkie podstawowe flipy normalnie jak i z fakie (heelflip, kickflip, varial kickflip, bs kickflip etc). |
![]() |
![]() |