|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Witam wszystkich!
Chcę żebyście w tym temacie zameszczali tajemnicze zagadki: -dziwnych tekstów w książkach -dziwnych miejsc - tajemniczych potworach Otworzymy tibie od tajemnic. post powinien zawierać: -tekst książki -zdjęcie miejsca i opis - zdjęcie potwora Jeśli znajdziecie tajemnicze przejście, książke lub potowora piszcie tutaj. My razem będziemy próbować rozwiązać te zagadke. Można tu również umieszczać: -zdjęcia bugów w tibii Posty powinny zawierać szerokie informacje dla ułatwienia rozwiązania. Jeśli znaleźliście -tajemniczą książkę proszę podać:a) tekst książki b) gdzie ją znaleźliście c) przypuszczenia i dodatkowe informacje -tajemnicze miejsce proszę podać: a) zdjęcie miejsca b) dokladny opis c) występujące potwory d) przypuszczenia i dodatkowe informacje - tajemniczy potwór: a) zdjęcie b) występowanie c) zachowanie d) przypuszczenia i dodatkowe informacje *pszypuszczenia- czego to dotyczy i wasze przemyślenia związane z rozwiązaniem Zapraszam wszystkich. "Tibia bez tajemnic..":P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
|
![]() Niewiem czy coś to was obchodzi ale słyszałem od jakiegoś człowieka z Carlin(Galana) że tam gdzie są trolle można się przekopać do miejsca gdzie są Dragi i Dragon Lordy. Mówił też że ma tam być jakiś quest na Magic Sworda
![]() ![]() P.S.Dojście miało być za gruzami kamieni na prawym końcu jaskini. Edit: Dzieki za wyjasnienie teraz wiem ze palnolem glupa ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Zamiela Jr. - 16-07-2005 o 10:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Katowice
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() @topic niestety nic nie dodam bo skończyłem z grą więc srry. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Masturbacja
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: Sanok
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hel Nararielu
Profesja: Knight
Gildia: Perfect Circle
Świat: Aldora/Elysia
Poziom: 30
Skille: 50/55
Poziom mag.: 4
|
![]() Urb'thasha kenle morg,
Alis'thasha dah ar'atun! Kath'ara Uman far'tha morguthis. Aranah Zathroth ala'shena! Zathroth par'ashis, Zathroth thasha'morg, Zathroth nah'ved, Zathroth ar'atun! Tha lil'lil baka'etheis excalibug, vis'nah... morg'nah... ekoth'sin... thosharsis tha'Basilisk... Zathroth kath'ras Zatragil, Uman ar'thasha Uth'Amon... Fardos ethes... Uman ar'atus... Zathroth alth'ashara nah baka'sha res'sehra Beholders... Excalibug kenle'sha Kruzak sarvithos, Tha'shat ras alth'ara Mintwallin... Marvik esha'ina excalibug! Urb'thasha, Urb'thasha! Kenel'far, Kenel'far! Uman ar'atorn, klathis ina excalibug, Zathroth vis'theshin Basilisk! Basilisk fa'uth excalibug evarthus ar'vis Mel'thinas... Mel'thinas ekoth'res Noodles! Fardos ar'kathsi Zathroth, mas'thoshi Basilisk stoth'ria! Kruzak tha sarvithos tho'ris excalibug... Sarvithos'arah vismo lil'inas! Kath'arakh Muriel, Urb'ina Kruzak... Tha'fara "EXEVO GRAN MAS VIS"!!! Zathroth nex'ilis... Zathroth artha'vid! Fardos neh'morg ina gal'atha fashis... gal'desha fashis, fashis... Jest to tekst jednej księgi.Jest juz na ten temat topic wieć nie bedę sie rozpisywał Wbijać! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() up@
myśle że to jest historia kogoś lub czegoś. Trzeba siętym zająć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: "Młyn", sektor A na stadionie na Oleskiej w Opolu :D
|
![]() Pierwsza odpowiedz:
Ładnie Cię ***neło... Słuchaj dalej noobków a zimą truskawki będziesz zbierał.
Co jest błazny? Czy wystarcza wam wyobraźni? Czy mózg razem z potem zostawiliście w łaźni? No pokażcie tych odważnych, co swój honor liczą w baksach, Za pieniądze podatników obijają dupsko w taksach. Jego, kurwa mać, senacka obietnica bez pokrycia. Nie pierdol mi o ludziach, najpierw naucz się ich życia. O.S.T.R. - ABC I ain't happy, I'm feeling glad I got sunshine in a bag I'm useless but Not for long The future is coming on |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy wie ktoś o co chodzi w książkach u Seymore.
Rookguard Seymore Akademia |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
To miała być odznaka chwalenia się czy co? Topic: Ja książki czytam tylko z nudów.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |