|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Jestem palkiem na elysii, i zastanawiam się jaki musiałbym mieć skille by spokojnie bez zbyt dużej i częstej utraty życia trenować z mokiem, ghulem lub innym stosującym leczenie potworem o ile takiego można summować, chodzi tu przedewszystkim o shielding.
|
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Ktos summonuje ci monka, lecz MONK cie nie atakuje!(niech ttyp tak zrobi by cie nieatakowal. Bierzesz 2 raty i lurujesz. 2 raty bija ciebie a ty bijesz w monka! (jesli wiesz o tym to zwracam honor i przepraszam....) Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 23-08-2004 o 20:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() dobra myśl, że ja na to wcześniej nie wpadłem, thx wielkie, ale i tak by zaspokoić moją ciekawość nadal proszę o odp. ile musiałbym mieć shieldingu.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Nightwalker - 23-08-2004 o 20:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 50+
|
![]() A ja mam pyatnie dotyczace tego jezeli kumpel czy tam kolezanka stawia mi ghula to na moim skilach 66/63 co mam miec na sobie i na jakim trybie walic plz pomozcie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() up@
k set starczy w zupelnosci (ale ghul i tak uzywa life drain)
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Lubin
![]() |
![]() na takich skilach lepiej trenowac juz na monku tak jak nightwalker powiedzial i tak najlepiej do skilli 80 poniewaz pozniej zaczynaja sie problemy zadajesz za duzo i trzeba czasami czekac na odregenerowanie zycia przez monka.
Najlepiej trenic na full defie bo i tak dyst rosnie tak samo. Ja np cwicze w plate secie i dragon shield poniewaz tu wylacznie chodzi o shild ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2005
Lokacja: kazordoon/Tarnów
![]() |
![]() poproś druta/maga aby ci monka zsumonował zluruj sobie 2 raty powiec drutowi/magowi żeby cie monk NIE atakował i walisz monka spearami z full defa i git...
![]() co do ghula raczej szybko go zabijesz z full defa ja kiedys dawno dawno temu jak grałem palkiem(daleko nie zaszłem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Guildford(UK)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Minne Reid
Profesja: Sorcerer
Gildia: ----
Świat: Hiberna
Poziom: 17
![]() |
![]() czytam te wasze porady i się poprostu śmieję.....
bierzesz sorka albo druida, który przywoła ci monka...monk ten nie atakuje ciebie - ty natomiast lurujesz 1-2 raty na monka w taki sposób aby atakowały tylko jego + 2 raty na siebie aby mógł ci wzrosnąć shielding...cała filozofia.....nie tracisz ani Uh ani IH ani niczego innego oprócz many, dzięki której robisz sobie HMM-y albo bolty itp itd....
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() omg znowu trza tlumaczyc.Więc tak bierzecie se 27 sorca lub druida on stawia monka a ty go bijesz i tak rosnie ci skil ataku. Jjesli chodzi o shield to mozesz go trenic wtedy z innym graczem lub rulujac sobie slabego potworka np. rat bug itp proste?
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2005
Imię: Xardosan
Profesja: Elder Druid
Gildia: Memento Mori
Świat: Celesta
Poziom: 63
Skille: 21\25
Poziom mag.: 59
|
![]() Hmmmm... A ile bym musial miec shielda w k secie z drag shieldem, zeby moc trenic z monkiem BEZ sorca, np. na Isle of Kings (tak zeby mnie tylko 1 monk bil), moze schodzic 1 uh na 1h... + 3-4 e vity
![]()