|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 07 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Chcialbym kupic postac na allegro ale ta posatc ma rec-key i boje sie ze poprzedni owner haknie mnie za pomoca jego... a wiem ze mozna wysalc kopie paszportu "cos w tym stylu' i dostajesz nowy rec key... i wtedy stary rec key sie usuwa czy nada mozna z niego korzystać??
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
|
![]() Pomysl.. Jaki bylby sens ze zmiany rec-key'a, jakby stary pozostawal dalej aktywny??
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Moge usunac rec key.....i zalozyc nowego?? zeby byl zapisany na mnie...bo tak to jak zmienie przy pomocy kopi paszportu to poprzedni owner tez bedzie mogl to zorbic bo jest rec-key zapisany na niego..:> i swoja kopie paszportu w kazdej chwili bedzie mogl wyslać i dostac nowy rec-key....
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() Najlepiej niekupujcie postaci które kiedy "Kolwiek" miały recover key.
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() No ale musi byc jakis sposob aby usunac rec key...
|
![]() |
![]() |
#6 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |