|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2004
|
![]() Imiona głównych postaci są wzięte z gry "Chrono Trigger" i nie mylić Robo z robotem.To mój pierwszy 1 fake story.Crono i jego rodzina mieli cięzkie życie bo huntowali ich ludzie ale cały czas ludzie umierali. xD
1.Crono niedawno przyszedł od Roba(jego kumpla też smoka) z informacją. ![]() 2.Drag Tata poszedł po uhy.Drag Mama i Crono coś usłyszeli zza ściany i idą to sprawdzić. ![]() 3.Tutaj taki ładny hit od Drag Mamy i troche gorszy od Crono ;d. ![]() 4.Tu podział expa i hity i przechwalanie się . ;p ![]() 5.Tutaj Crono i jego rodzina uświadamiają sobie że to był pikuś w poruwnaniu do ludzi. ![]() Czy chcecie żebym robił dalej? KOMENT PLX!!! @edit: dla tych którym się nie chciało nacisnąć zdjęcia dałem odrazu duże. -.- Ostatnio edytowany przez Filarel - 30-07-2005 o 19:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2005
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mistick Alia
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 14
Skille: 17/19
Poziom mag.: 16
|
![]() Niezły fake story
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież
![]() |
![]() Pomysl 9\10
Wykonanie 7\10 Jednym slowem: NEXT PLX |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Fajnie się zaczyna, ale połowe obrazków widzę tylko miniaturki.
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() Czemu to było robione w Edytorze map ? Przecież tu nie ma tylu elementów by robić w Edytorze... -.- . Jak chcesz dać mnóstwo szczegółów i innych rzeczy że wycinka by trwała godzinami ... to można użyć...ale tu by trwało z 10-20 minut ... a to nie wiele.
więc: Wykonanie: 3/10 (poszedłeś na łatwizne i zamieściłeś Potwory (bardzo łatwo znaleźć w spr'ach i nie trudno zamieścić ... lepiej by było jak byś dał ludzi - outfity- z innymi kolorami niż te w pomocniku dla newbie fake'owców) oraz robiłeś w Edytorze 1 scenke, bardzo mało elementów takich...dekoracyjnych... no ale wiesz. Aha, krzywo wklejone paski hp .. i nicki. pomysł: Znowu jakiś story gdzie główny bohater mastah (czy coś takiego), na tych miniaturkach nie moge się doczytać... więc daje tu :5/10 . (to i tak duża punktacja jak dla mnie , zwykle daje malutkie :> ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po 1 robione w PAINCIE i nie robiłem ze spritów tylko wziołem z pomocy dla nowych fakewców...Dawać więcej komentów tych dobrych i złych.Jaki ****a mega hero i mastah?Zobacz hita od niego a od jego mamy.BTW.Jutro następne odcinki. Ostatnio edytowany przez Filarel - 30-07-2005 o 19:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() up:
Nie płacz i słuchaj: 1) JAk sie klikału mózgu to litery były rozmazane ! NIE MÓWIE ŻE MAŁE, chodziło mi o to że po naciśnięciu są rozmazane litery ! A to też twoja sprawa by dać normalnie fotki, nie moja czy kogoś innego wina, że nawet fotek normalnie nie umiesz dać -.- . 2) Ale kto wygrał ? Hmm ? Crono i ich rodzinka, 3) Dobra, ja tam nie zaglądam, tylko mówie. To i tak punktacja zostaje ta sama, 4) Rób nastepne a nie histeryzujesz. 5) Dobra, bo zara znowu sie do czegoś przyczepisz, rób dalej i już . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Nie histeryzuje każda ocena mnie satysfakcjonuje nawet ta zła ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2005
Lokacja: Pabianice
Stan: Aktywny gracz
Imię: XxX
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 20
Skille: 54/54
Poziom mag.: 4
|
![]() Faktycznie duzo sie nienapracowales, no ale mi sie nawet podobalo tylko, ze
rozmowa nachodzi na siebie i nie mozna sie doczytac. Nastepne czesc zrob dokladniej to bedzie lepsza onena moja narazie jest taka: 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Fake taki sobie... dla mnie rewelka to to nie jest.... Ale jak na pierwrwszy raz to nawet, nawet.
Może by ktoś coś o gejach wymyślił, bo i nawet tu jesteśmy dyskryminowani !! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Krzeslo przed komputerm (na serio Wrocek)
![]() |
![]() Pomysl 9/10 chyba pierwszy raz bohaterem jest smok
Wykonanie 8/10 Ogolnie spoko |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: ToRuń
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Fake dobry, rzeczywiscie jest malo szczegolow, bo akcja dzieje sie w domku i tylko w domku moja ocena to 6\10
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2005
|
![]() Świetne. Rób dalej bo sie świetnie zapowiada!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sry ale nie mam czasu na robienie tych fake.Mam pełno spraw. :/(Ale może zrobie).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Mam nadzieje ze dokonczysz ten fake.. Tylko dragi chyba zyja w gorach nie w domkach
![]()