|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2005
|
![]() Tak to prawda.Dzisiaj pokazywałem Bohy(kładłem je na depo) dla kolesia o ksywce "Pawel pila" czy jakos tak.Wtedy to zerwało mi połączenie z internetem.Gdy po 3 minutach znowu się zalogowałem,on stał na moim miejscu z Bohami i śmiał się i mówił że jestem noob i f***** b****.
Czy GM może coś z tym zrobić czy przepadły moje bohy? Odsylam do posta na forum tibia.com: http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=871630 Jak przeczytacie odpowiedź Bomaw tyron to się uśmiejecie.I jeszcze za ksywkę Hannibal bialystok dał reporta bo niby niemożna dawać nazw miast w ksywce(czy to prawda?). |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() nie, gm nic z tym nie zrobi...
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() up:nic niemorze zrobic to tak jakbys mu te bohy dal praktycznie a co do tegoreporta jesli w twoim nicku masz nazwe miasta w tibi to zlamazles zasade o nickach jakbys napisal cos obrazliwego w nicku to tak samo
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() To tylko gra.. Nie należy płakać, czy bić komputer. GM nic mu nie zrobią… (chociaż powinni, ale…). Nie ma w regulaminie czegoś takiego, że „On mi ukradł bohy ban mu!” nie nie ma… smutne, acz kolwiek prawdziwe.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() Dlatego nigdy nie wykładam nic na depo ^^ masz nauczkę na przyszłość
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Hupefupe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Lol, Twój Angielski rox xxxxxxDDDDD
|
![]() |
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() Nic nie mozesz zdzialac. Teraz przynajmniej masz nauczke i zastanowisz sie dwa razy zanim jeszcze raz polozysz cos kosztownego na depo.
Cytuj:
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Pamietam, z poczatkow Elysia, ze Neuter wrzucil czyjegos GSa za lade [wtedy byl wart 80k]. Tez pisali do GMa, podobno odpisal im tylko "Sorry"
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Zdaje mi się, że w regulaminie Tibii pisze, że "GM'owie nie dają przedmiotów, ani nie oddają straconych rzeczy.", lecz nie jestem tego pewien. W każdym bądź razie, swoich BoH'ów raczej nie odzyskasz...
![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Nom przykre ale niestety prawdziwe
![]() |