|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Mam pytanie w jakim programie robiliście te forum? w php czy jakis inny? fast odp plx
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co cię to obchodzi??? Szukaj programów do robienia stron WWW a nie się będziesz pytał...albo po prostu forum bylo zakupione bo jest też taka możliwość
![]() Ostatnio edytowany przez Hakuoh - 19-07-2005 o 16:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Erycus Of Death
Profesja: Knight
Gildia: Polish Power
Świat: Pacera
Poziom: 54
Skille: 13/37
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() "walneles jak lysy warkoczem o kand duby"
czlowieku tak tak szukaj programu robienia stron WWW , gdy czlowiek pyta o skrypt forum. MaTkus zakupil skrypt skad za ile i co nie wieim . skonfigurowal go na polski. Jezeli nie wiesz jak sie robi fora, to zapewnie nie masz serwera ktory by go obsluzyl. www.phpbb.com narazie poczytaj o tym skrypcie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Dzieki koleś zaraz sie wezme za czytanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Forum to vBulletin, ręcznie tłumaczony, licencja na takie forum to ok. 200zł, layout (o ile się nie mylę) by yon.
EDIT: Gorąco odradzam phpbb, nawet ja potrafiłbym je shakować. @Down Skoro admin tam rzadko zagląda to sobie poczekam troszkę na aktywację konta :<. "Twoje konto jest obecnie nieaktywne, musi zostać wpierw aktywowane przez administratora, zanim będziesz mógł się zalogować". Ostatnio edytowany przez Thero - 19-07-2005 o 18:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() @up...
Spoko... czekamy na twoj pierwszy hack! Prosze bardzo: www.infobb.prv.pl - dla ulatwienia podpowiem, ze admin tam rzadko zaglada! Masz miesiac!
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Gdzie mnie potrzebujesz?
Stan: Na emeryturze
Świat: Titania
![]() |
![]() Chcesz się dowiedzieć w jakim języku było robione?
Nic prostrzego! Ściągnij sobie te forum na dysk, a potem zajżyj se w skrypty (jeżeli umiesz). To wsio ![]() Ucz się synku, ucz ![]()